Facebook Pixel «Έτοιμο το πλάνο της επόμενης χρονιάς», λέει ο Κάλας
| 2015-07-03 22:53:00

«Έτοιμο το πλάνο της επόμενης χρονιάς», λέει ο Κάλας

«Έτοιμο το πλάνο της επόμενης χρονιάς», λέει ο Κάλας

Ο Άλεξ Κάλας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε πως ήδη έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για να συνεχίσει στον Άρη, μέσω επιστολής στον ΑΣ.

Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι «κίτρινοι» θα παίξουν τελικά στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ τόνισε πως ήδη έχει σχεδόν έτοιμο το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Τέλος, παραδέχθηλε πως θα ήθελε να συνεχίσει στον Άρη, ακόμη κι αν όλα πάνε… στραβά και η ομάδα παίξει στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:
Για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης για την επικύρωση της βαθμολογίας και της ανόδου του Άρη:
«Όταν ήρθαμε στο Άρη ξέραμε πως δεν θα ήταν μια εύκολη δουλειά. Περιμέναμε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα, δουλέψαμε και σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση στην επικύρωση της βαθμολογίας».
Για το αν ο Άρης θα αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ: «Πιστεύω ότι ο Άρης θα παίξει 100% στη Β’ εθνική. Έστειλα ένα έγγραφο στον Α.Σ πως θέλω να παραμείνω στα ηνία του συλλόγου. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και είμαι 100% σίγουρος πως η ομάδα θα συνεχίσει στη Β’ εθνική».
Για το αν θέλει να παραμείνει ακόμα και στη Γ’ εθνική: «Δεν θα είχα κανέναν πρόβλημα να είμαι τόσο στη Γ’ εθνική όσο και στη Β’ αρκεί ο Α.Σ να επιλέξει την πρόταση μου».
Για το γεγονός πως ο Άρης δεν κατάφερε να ανέβει άμεσα στη Φούτμπολ Λιγκ: «Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αν θέλω να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου θέλω να πω πως όταν κάνεις κάτι βάζεις την καρδιά σου. Όταν μπαίνεις στον κινηματογράφο στη μέση μιας ταινίας είναι λογικό να προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται. Παίρνω την ευθύνη από τον Ιανουάριο και μετά όμως δεν μπορώ να χρεωθώ τις ευθύνες που υπάρχουν από πιο πριν».
Για το πλάνο που υπάρχει ενόψει της Φούτμπολ Λιγκ: «Το πλάνο είναι κατά τα 2/3 έτοιμο. Υπάρχουν κάποιες θέσεις που ακόμα δεν έχουμε ορίσει αλλά το μεγαλύτερο μέρος του πλάνου για την επόμενη χρονιά είναι έτοιμο».
Για το αν έχει αποφασίσει με τους δικηγόρους για το πώς θα αντιδράσει σε όσα συμβαίνουν: «Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και ότι χρειαστεί θα το πράξουμε».
Για το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη την στιγμή που θα εξασφαλίσουμε την Β’ εθνική και όταν δε θα εκκρεμεί τίποτα άλλο. Θα παρουσιάσω το σύνολο του πλάνου μου και περιμένουμε εγώ αλλά και ο Α.Σ να δούμε πως θα ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση».
Για τις σκέψεις του σχετικά με τα άλλα άτομα που ενδιαφέρονται για τον Άρη: «Θέλω να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου αλλά και με τα άτομα γύρω από τον Άρη. Ότι είναι καλύτερο για τον Άρη, αυτό πρέπει να γίνει και πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Α.Σ για να αποφασίσει. Αν αποφασίσουν πως εγώ είμαι ο κατάλληλος θα συνεχίσω, αν αποφασίσουν πως κάποιος άλλος είναι ο κατάλληλος τότε θα δεχτώ αυτή την απόφαση».
Για την εμπλοκή των Χένες και Φόιχτ στον Άρη: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω γιατί ακόμα δεν ξέρουμε που θα αγωνιστεί ο Άρης. Έχουμε συζητήσει, μας έχουν δώσει κάποιες συμβουλές αλλά είναι ανούσιο να πούμε κάτι παραπάνω εφόσον δεν ξέρουμε που θα αγωνιστεί η ομάδα».
Για το αν πιστεύει πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σε περίπτωση που ήταν στην Θεσσαλονίκη: «Υπάρχει ένα διάστημα για να μπορέσω να μάθω πως λειτουργούν τα πράγματα. Δεν θέλω να παριστάνω τον ηλεκτρολόγο ενώ δεν είμαι. Στον Άρη υπάρχει ο αδελφός μου, ένας άνθρωπος που γνωρίζει το αντικείμενο όσο κανένας και είναι από τους καλύτερους στη θέση του. Τα τελευταία 15 χρόνια κοιμάται με… μια ποδοσφαιρική μπάλα στο μαξιλάρι του! Εγώ αυτή την στιγμή ακόμα μαθαίνω. Η παρουσία μου στην Θεσσαλονίκη θα βοηθούσε μόνο στην οργάνωση. Έχω στη Θεσσαλονίκη έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι τυφλά και τον πιστεύω 100%. Όταν αναφέρομαι στα 2/3 του πλάνου, σαφώς αναφέρομαι στο οργανωτικό κομμάτι. Ο αδερφός μου είναι εκεί για να πάρει τις αποφάσεις για το αγωνιστικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags