Facebook Pixel Τον κρατούσαν ο κόσμος και η ...στάμπα!
| 2010-12-19 13:30:00

Τον κρατούσαν ο κόσμος και η ...στάμπα!

Τον κρατούσαν ο κόσμος και η ...στάμπα!

Δύο ήταν μέχρι στιγμής οι λόγοι που είχαν αποτρέψει τον Νικόλα Πατέρα από νέα παραίτηση από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι ίδιοι τον κρατούν ακόμα. Αλλά για πόσο;

Ο πρώτος είναι προφανής: η μεγάλη αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και η στήριξη που του πρόσφεραν απλόχερα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τόσο στις διοικητικές διενέξεις του καλοκαιριού όσο και στις πολλές στραβές της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει την υστεροφημία του και το πρεστίζ του. Ο Νικόλας Πατέρας δεν έχει παραιτηθεί μέχρι τώρα γιατί φοβάται μην τον χαρακτηρίσουν "γραφικό", εξαιτίας των διαδοχικών παραιτήσεών του από τον περασμένο Μάιο μέχρι τώρα.

Ωστόσο, ο άνθρωπος την έβλεπε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το περασμένο καλοκαίρι και ήταν σε θέση να καταλάβει προς τα που πηγαίνει ο φετινός, προβληματικός, Παναθηναϊκός. Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν του άρεσαν και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. Γι' αυτό και η λύση της παραίτησης περνούσε από το μυαλό του χωρίς ωστόσο να γίνει πράξη για τους λόγους που προείπαμε: κόσμος και πρεστίζ.

Τώρα, λέγεται πως έφτασε στο "μη παρέκει". Πως είναι αποφασισμένος να κάνει μια διεξοδική και αναλυτική κουβέντα με τους μεγαλομετόχους, προκειμένου να σπάσει τα αποστήματα και να καθαρίσει το τοπίο, ώστε να ξαναβρεί ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του.

Αν πάρει τις εγγυήσεις και το "ΟΚ" από τα μεγάλα αφεντικά, θα προχωρήσει σε τομές. Αλλιώς, θα ξαναπάρει τη μεγάλη απόφαση. Κι ας τον πουν και "γραφικό"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags