Facebook Pixel Χαμός στον Άρη: "Κάποιοι θα βρεθούν στη φυλακή"
| 2015-07-10 17:05:00

Χαμός στον Άρη: "Κάποιοι θα βρεθούν στη φυλακή"

Χαμός στον Άρη: "Κάποιοι θα βρεθούν στη φυλακή"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Γαλανός μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη  Άρη.

Ο εκ των υποψήφιων για να αναλάβει την ηγεσία του ποδοσφαιρικού Άρη, με δηλώσεις του υποστήριξε πως έχει στα χέρια στοιχεία που θα οδηγήσει κάποιους στη φυλακή.

Ο Γιώργος Γαλανός με δηλώσεις του στο "Μετρόπολις" αρχικά είπε τα εξής: "Δύο ανθρώπους δεν πλήρωσα μόνο, μία ταβέρνα και ένα ξενοδοχείο για συγκεκριμένους λόγους. Μία ταβέρνα της οποίας η απόδειξη ήταν 280 ευρώ και λόγω κάποιας παρεξήγησης με τον ιδιοκτήτη δεν τα πλήρωσα και ένα ξενοδοχείο που ήταν 1.800 ευρώ για διαμονή των Σανιά και Ν” Λουντούλου με διαταγή Καλαϊτζίδη".
Για επιταγή 15.000 ευρώ και ενοικίαση σουίτας στο γήπεδο του Άρη: "Η επιταγή προπληρώθηκε στον άνθρωπο που έκανε τη συναλλαγή. Την επιταγή δεν την εισέπραξα εγώ. Η επιταγή έφυγε τις ημέρες που ήμουν στη διοίκηση σε πίστωση προμηθευτή".
Για το αν θα κινηθεί νομικά κατά του Ερασιτέχνη είπε: "Ο Γαλανός έμαθε στη ζωή του να κινείται μόνος του και με τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου κάποιοι θα βρεθούν στη φυλακή".
Για τα χρήματα που έδωσε είπε: "Έδωσα 45.000 για την εκκαθάριση, 23.000 στον κύριο Κλεόπα, τον οποίο έχουν στο συμβούλιο και τον εκμεταλλεύονται. Δεν φαίνονται πουθενά αυτά. Όταν ο κύριος Οικονόμου έλεγε ότι χρωστάω και όταν του το ανέφερα στο τελευταίο παιχνίδι τα γύριζε, εγώ από εκεί και πέρα τι να πω…".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags