Facebook Pixel Εξελίξεις: Αυτόν θα πουλήσει ο Ολυμπιακός;
| 2015-07-11 11:10:00

Εξελίξεις: Αυτόν θα πουλήσει ο Ολυμπιακός;

Εξελίξεις: Αυτόν θα πουλήσει ο Ολυμπιακός;

ΤΟΝ Μιλιβόγιεβιτς και τον Ρομπέρτο περιμέναμε, άλλος είναι εκείνος που μπορεί να πουληθεί άμεσα!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να φτιάξουν μία ισχυρή ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα σαρώσει πάλι τα πάντα στην Ελλάδα και θα είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ στην Ευρώπη.

Για αυτό θέλουν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που οι παίκτες που θα το στελεχώσουν, θα είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι...

Με τον Μάρκο Σίλβα, ήδη, να έχει αρχίσει τη δουλειά, αφού ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες στη διάθεσή του.

Με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την πιάτσα, να αναφέρουν ότι εκείνος που έχει πιθανότητες να πουληθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι ο Μπενίτες!

Ο νεαρός άσος που ο Ολυμπιακός έδωσε πέρσι το καλοκαίρι 3 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν έπαιξε πολύ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στη θέση του υπάρχουν ακόμα οι Πουλίδο, Χάρα, Ολαϊτάν, Καραμάνος και Βέργος, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει στην Ελλάδα ένα τοπ κλάσης φορ!

Κι αν οι Ολαϊτάν, Καραμάνος και Βέργος μπορεί να δοθούν δανεικοί (ακόμα και οι τρεις!), δεν γίνεται να μείνουν και όλοι οι υπόλοιποι!

Δεδομένου, πάντα, ότι αναμένεται να έρθει και ένας κορυφαίος φορ στο Λιμάνι...

Για αυτό και στον Ολυμπιακό κάνουν σκέψεις να πουλήσουν έναν εκ των Χάρα ή Μπενίτες, με τη ζυγαρία να βρίσκεται στο μέρος του δεύτερου!

Ο λόγος; Για τον Χάρα υπάρχει κινητικότητα, αλλά όχι προτάσεις που να ικανοποιούν τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα για τον Μπενίτες υπάρχουν περισσότερες προτάσεις, πολύ καλύτερες οικονομικά, από ομάδες τόσο της Λατινικής Αμερικής όσο και της Ευρώπης.

Αυτό που λένε στην πιάτσα, είναι ότι αν έρθει επίσημη προσφορά στον Ολυμπιακό, ο ίδιος ο Μπενίτες θα θελήσει να τη συζητήσει. Και η αλήθεια είναι πως κάτι περιμένουν μέσα στο επόμενο διάστημα, στο Λιμάνι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags