Facebook Pixel Καλά νέα για Ολυμπιακό και Νέτο!
| 2015-07-15 13:38:00

Καλά νέα για Ολυμπιακό και Νέτο!

Καλά νέα για Ολυμπιακό και Νέτο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει μία σοβαρή εξέλιξη, που ίσως αποδειχθεί κλειδί για τη μεταγραφή του Νέτο στον Ολυμπιακό!

· Δεν είναι κρυφό ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού τον Πορτογάλο Λουίς Νέτο, με τη συμφωνη γνώμη του Μάρκο Σίλβα.

· Όπως δεν είναι κρυφό κι ότι ο Ολυμπιακός την παλεύει αυτή τη μεταγραφή από το Γενάρη, χωρίς όμως επιτυχία, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Ζενίτ, του μεγάλου κασέ του 27χρονου διεθνή στόπερ, αλλά και της επιλογής του (επίσης Πορτογάλου) τεχνικού της πρωταθλήτριας Ρωσίας, του Βίλας Μπόας, να τον καθιερώσει ως βασικό στο β΄μισό της σεζόν.

· Ωστόσο, υπάρχει μία εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες που μπορεί να αποδειχθεί κλειδί γι΄αυτή την υπόθεση και να φέρει το Νέτο κοντά στον Ολυμπιακό! Ποια είναι αυτή; Η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας να απαγορεύσει από τη νέα σεζόν, που ξεκινάει στις 19 του μήνα, την παρουσία σε κάθε παιχνίδι πάνω από έξι ξένων παικτών!

· Η Ζενίτ λοιπόν έχει 10 ξένους, εκ των οποίων οι 9 είναι απολύτως βασικοί! Κι ο 10ος, ο Ανσάλντι, επέστρεψε από την Ατλέτικο, όπου ήταν δανεικός! Μιλάμε για τον Βραζιλιάνο Χουλκ, τον Αργεντίνο Γκαράϊ, τους Βέλγους διεθνείς Βίτσελ και Λόμπαρτς, τον Ισπανό διεθνή Χάβι Γκαρσία, τον Πορτογάλο άσο Ντάνι, τον Ιταλό Γκρισίτο, τον σκόρερ της ομάδας Ροντόν (Βενεζουέλα) και φυσικά το Νέτο. Να επαναλάβω ότι κι οι εννιά ήταν βασικότατοι στο περασμένο πρωτάθλημα, που τέλειωσε στις 30 Μαίου.

· Άρα, πλέον η Ζενίτ από τους 9+Ανσάλντι, πρέπει σε κάθε ματς να αφήνει τέσσερις έξω! Οπότε, είναι λογικό οι Ρώσοι κι ο Βίλας Μπόας να σκέφτονται εναλλακτικές. Δηλαδή την πώληση η, τον δανεισμό κάποιων παικτών. Μέσα σεαυτούς ασφαλώς μπορεί να είναι κι ο Νέτο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

· Πραγματικά είναι καλά νέα.  

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags