Facebook Pixel Πάει φουριόζος στη Λίγκα ο ΠΑΟΚ...
| 2015-07-21 18:23:00

Πάει φουριόζος στη Λίγκα ο ΠΑΟΚ...

Πάει φουριόζος στη Λίγκα ο ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί στο αυριανό ΔΣ της Superleague από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στη διοίκηση της ΠΑΕ, έχοντας δικαίωμα ψήφου, αλλά και από τον εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου του, Γιώτη Παναγιωτά. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στην Λίγκα και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, εκφράζοντας τις ενστάσεις της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται συγκεκριμένα ζητήματα. Από τον Δικέφαλο έχουν διαμαρτυρηθεί για προχειρότητες και παραβλέψεις που αφορούν τις χορηγικές συμφωνίες και το συμβόλαιο των τηλεοπτικών, χωρίς, πάντως, έως τώρα να έχουν λάβει απαντήσεις, για παράδειγμα, για το πως κοστολογούνται, πως αξιολογούνται και πως διακινούνται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague στο εξωτερικό.

Ακόμη, η Λίγκα ρωτήθηκε γιατί δεν είχε φροντίσει να διαπραγματευτεί από το Γενάρη ως τον Ιούνιο με τον ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα, πλέον, και μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο στην χώρα μας, να έχει στα χέρια της μόνο την μειωμένη προσφορά του Οργανισμού για κεντρική χορηγία, η οποία υπολείπεται περίπου 4 εκ. ευρώ από τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθεί το λειτουργικό κόστος των πρωταθλημάτων της Superleague. Μάλιστα, τα ποσά που είναι διατεθειμένος να δώσει ο ΟΠΑΠ, είναι πιθανό να μειωθούν ακόμη περισσότερο αν γίνει χρήση ρήτρας από τον Οργανισμό από την προηγούμενη συμφωνία.

Επίσης, η Superleague δεν έχει διαθέσει στις ομάδες αναλυτικό εξοδολόγιο, ώστε και οι σύλλογοι να έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν προτάσεις για να μειωθούν τα κόστη. Από τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για για κενά ενημέρωσης προς τις ομάδες και για επιδερμική αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν την οικονομική διαχείριση. Τέτοιου είδους ζητήματα έχουν θιχτεί εδώ και 1,5 χρόνο από τον Δικέφαλο και παρόλο που έχουν ψηφιστεί ακόμη δεν έχουν προχωρήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags