Facebook Pixel «Δε δίνω ούτε 1% να μην ανέβει κατηγορία ο Αρης»
| 2015-07-21 20:11:00

«Δε δίνω ούτε 1% να μην ανέβει κατηγορία ο Αρης»

«Δε δίνω ούτε 1% να μην ανέβει κατηγορία ο Αρης»

Ο νικητής της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, Αλεξ Κάλας, μίλησε στο Metropolis 95,5 για την επικράτησή του στις εκλογές, αλλά και την επόμενη μέρα στους κιτρίνους.

Αρχικά είπε για την παρουσία του στη συνέλευση:

«Λόγω του γεγονότος ότι η ομάδα δεν κατάφερε να προαχθεί στην κατηγορία, η χθεσινή μου παρουσία στη συνέλευση ήταν μια πρόκληση και είχε μια δυσκολία», τόνισε στην αρχή, συνεχίζοντας:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε το σωστό λάθος και το λάθος σωστό. Ότι αποτύχαμε, αποτύχαμε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, όμως υπάρχει ένα «αλλά». Μπορεί να πετύχουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα, μπροστά στην υλοποίηση του στόχου, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα».

Για την επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την οποία δέχεται κριτική:

«Παίρνουμε μια απόφαση που αφορά δουλειά και δεν είναι συναισθηματική Για να πάρω την απόφασή μου έπρεπε να διαχωρίσω το θέμα της επιχείρησης και το συναισθηματικό. Είναι απόφαση που έχει να κάνει με το συμφέρον της εταιρίας, αφού 9 στις 12 περιπτώσεις ο αδελφός μου και ο Μπάμπης Τεννές κατάφεραν να ανέβουν με τις ομάδες τους στην κατηγορία. Οι αριθμοί λένε αυτό και συνήθως δε λένε ψέματα. Κατάλαβα ότι υπήρχε μια διάθεση εναντίον του αδελφού μου, αλλά είναι απόφαση προς το συμφέρον της εταιρίας».

Για τον ρόλο του Μπάμπη Τεννέ:
«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια όποια ομάδα ανέλαβε την ανέβασε κατηγορία. Δεν έχω συζητήσει ακόμη τον ακριβή ρόλο, θα το κάνουμε τις επόμενες τρεις μέρες. Δεν μπορούμε να αμελήσουμε τους αριθμούς».

Για την υποστήριξη παλαιμάχων παικτών (Μπαλλής, Χρηστίδης) προς το πρόσωπό του:
«Είναι σημαντική για μένα, 100%. Μιλάμε για θρύλους στην πόλη, στα χρόνια μου».

Για το αν θα είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, η οποία θα δημιουργηθεί:
«Είναι ένα νομικό θέμα. Θα επαναλάβω αυτό που είπε ο κ. Δεσύπρης. Δεν είναι σίγουρο και δεδομένο ότι θα είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας πρέπει να το δούμε νομικά. Οι πιστωτές έχουν στη διάθεσή τους τρεις μήνες για να προσβάλουν την διαδικασία της εκκαθάρισης, είναι ένα νομικό ζήτημα. Όμως πιστεύω ότι ο εφιάλτης έφυγε, δε δίνω ούτε 1% να μην παίξει ο Αρης στη Φούτμπολ Λιγκ. Είναι 100% σίγουρο ότι ο Άρης θα ανέβει στην επόμενη κατηγορία».

Για το πλάνο με τις ακαδημίες:
«Δεν είπαμε ότι δεν είχαμε πλάνο για τις ακαδημίες, όταν αναλάβαμε τον Ιανουάριο υπήρχαν άλλες προτεραιότητες ήταν τότε η ομάδα να ανέβει στην κατηγορία. Ήταν πιεσμένος ο χρόνος, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε πλάνο, είμαστε πιο άνετοι και θα δείτε ότι υπήρχε».

Τέλος, για τη συνεργασία με Χένες και Φόιχτ:
«Θα υπάρξει συνεργασία και με τους δύο. Θα είναι στη Θεσσαλονίκη, ο Ντίτερ έχει ιδέες και τις έχουμε συζητήσει ήδη, αλλά θα καταλήξουμε το επόμενο διάστημα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags