Facebook Pixel Τρελή πρόταση από Ελλάδα σε Αμπντούν!
| 2015-07-22 23:10:00

Τρελή πρόταση από Ελλάδα σε Αμπντούν!

Τρελή πρόταση από Ελλάδα σε Αμπντούν!

Διαβάστε ποιος σύλλογος προσπαθεί να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα. Πόσα είναι τα λεφτά και ποιος «τρέχει» την συγκεκριμένη υπόθεση. Διαβάστε στον SportDog.

Ξανά στο προσκήνιο επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Τζαμέλ Αμπντούν, καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού συνεχίζει να απασχολεί αρκετές ομάδες από την Ελλάδα. Ο ίδιος πρόσφατα με δηλώσεις του είχε δείξει ότι δεν... ψήνεται να γυρίσει στην χώρα μας, ωστόσο πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ανέφεραν πως έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες.

Ο Αλγερινός το φετινό καλοκαίρι έχει απασχολήσει την ΑΕΚ, καθώς υπήρξε κάποια επαφή με τον μάνατζέρ του, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε, όμως υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζήσης Βρύζας κυνηγάει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα την συγκεκριμένη μεταγραφή και είναι αποφασισμένος να τον πείσει να έρθει στην Βέροια.

Ο Τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας» έχει καλή σχέση μαζί του, καθώς είχε προσπαθήσει να τον φέρει και στον ΠΑΟΚ και ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις. Μάλιστα, του έχει προτείνει ένα τρελό συμβόλαιο για την Βέροια, καθώς του έχει υποσχεθεί συμφωνία με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 350.000 ευρώ!!

Ο Βρύζας πάντως εκτός από τον Αμπντούν κυνηγάει ακόμα μία... βόμβα, καθώς εδώ και μέρες «ψάχνει» κάτι καλό για την επίθεση από την Ισπανία. Νεότερα ίσως υπάρχουν ακόμα και εντός της εβδομάδας!


Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags