Facebook Pixel Αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη του Αναστασίου;
| 2015-07-22 23:40:00

Αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη του Αναστασίου;

Αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη του Αναστασίου;

Δεν θα το πιστεύουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αν δουν τον συγκεκριμένο παίκτη στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπριζ. Διαβάστε γιατί κέρδισε πόντους και τι σκέφτεται ο κόουτς.

Ο Παναθηναϊκός δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπριζ την επόμενη Τρίτη στην Λεωφόρο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ουντινέζε σε φιλική αναμέτρηση, στην οποία έδειξε αρκετές αδυναμίες.

Ο Γιάννης Αναστασίου πάντως, στο συγκεκριμένο παιχνίδι επέλεξε τους «βασικούς» και έδειξε ξεκάθαρα ποιοι έχουν προβάδισμα αυτή την στιγμή για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους, κάτι που είχε φανεί βέβαια και από τις τελευταίες προπονήσεις (Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Βέμερ, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ).

Αυτό που δεν ήταν σίγουρο, αλλά ...ακουγόταν έντονα στο Κορωπί τις προηγούμενες ημέρες, ήταν οι σκέψεις του κόουτς των Πρασίνων να δώσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον Στέφανο Κοτσόλη και όχι στον Λουκ Στιλ, όπως περιμένουν όλοι.

Ο Αναστασίου έχει διαπιστώσει πως ο Άγγλος τερματοφύλακας, που λόγω προβλημάτων στη μέση δεν έκανε κανονική προετοιμασία, είναι ντεφορμέ και για αυτό έχει δεχθεί και κάποια... εύκολα γκολ στα φιλικά που έχει παίξει και σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξεκινήσει τον Έλληνα πορτιέρο κόντρα στην Μπριζ.

Άλλωστε και πέρυσι με αυτόν είχε ξεκινήσει στη σεζόν, ενώ διατηρώντας τον στο ρόστερ, έδειξε το καλοκαίρι πως τον πιστεύει. Στο ματς με την Ουντινέζει ο Κοτσόλης έβγαλε λοιπόν ολόκληρο το 90λεπτο και μάλλον ετοιμάζεται και για την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά ματς με το Τριφύλλι...

*** Διαβάστε για τις αδυναμίες που έδειξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ουντινέζε και δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags