Facebook Pixel Έξω φρενών με Μέσι στην Γκαμπόν! (ΦΩΤΟ)
| 2015-07-23 19:46:00

Έξω φρενών με Μέσι στην Γκαμπόν! (ΦΩΤΟ)

Έξω φρενών με Μέσι στην Γκαμπόν! (ΦΩΤΟ)

Η επίσκεψη του Λιονέλ Μέσι στην αφρικανική χώρα εξαγρίωσε το κόμμα "Ένωση Ανθρώπων", το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Αργεντινού άσου!

Η αιτία της οργής του κόμματος ήταν το... casual ντύσιμο του Μέσι στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Γκαμπόν, Αλί Μπόνγκο Οντίμπα, κατηγορώντας τον οτι "πήγε λες και επισκέφθηκε τον ζωολογικό κήπο"!

Βέβαια, το ντύσιμο του Αργεντινού σούπερ σταρ δεν ήταν και το πιο επίσημο (βερμούδα και κοντομάνικο μπλουζάκι), κάτι που προκάλεσε αρνητική εντύπωση στην αντιπολίτευση, η οποία και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Γκαμπόν δεν είναι ζωολογικός κήπος. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο ο Αργεντινός ήρθε στη Γκαμπόν. Εμείς λοιπόν έχουμε το δικαίωμα να καταγγείλουμε την αμέλεια του και την έλλειψη σεβασμού για τα πρότυπα και τις αρχές της χώρας μας.

Είμαστε ανήσυχοι με τη στάση του Μέσι και την ενδυμασία του. Μόνο για αυτούς τους λόγους, που συνδέονται με το σεβασμό για τη χώρα υποδοχής, εμείς καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, για να μην πούμε τίποτα περισσότερο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags