Facebook Pixel Σ-έξι ΠΑΟΚ για πολλά γούστα!
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-23 21:51:00

Σ-έξι ΠΑΟΚ για πολλά γούστα!

Σ-έξι ΠΑΟΚ για πολλά γούστα!

Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μέρος (4-0) και συνέτριψε τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με 6-0, παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa! Λούκας, Μακ (2), Πέλκας, Κίτσιου και αυτογκόλ Αντριάσεβιτς οι σκόρερ

Οι παίκτες του Τούντορ έδιωξαν από νωρίς το άγχος, καθώς όταν ο πολύ καλός Λούκας έκανε το 1-0 στο 3`, μπήκε το νερό στο αυλάκι και ο Δικέφαλος στα επόμενα 31 λεπτά, σκόραρε άλλα τρία γκολ (Μακ, Πέλκας, Κίτσιου) καθαρίζοντας την πρόκριση. Στον Δικέφαλο πήγαν τα πάντα πρίμα, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε το πολύ καλό πρέσινγκ της ομάδας που "έπνιξε" τους Κροάτες κι από εκεί προέκυψε και το 4ο γκολ με τον Κίτσιου. Άπαντες διέπρεψαν από τη μέση και μπροστά για τον ΠΑΟΚ, αλλά Λούκας (γκολ κι ασίστ) και Μακ (δύο γκολ) με τις εμπνεύσεις τους ξεχώρισαν περισσότερο. Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ` προκριματικό, μία εκ των Σπάρτακ Τρνάβα ή Λίνφιλντ

Αυτός είναι ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις με το πρέσινγκ που έκανε και κατάφερε στο 3` να προηγηθεί! Ο Μακ έπιασε ένα συρτό σουτ, ο Λούκας πήρε την κόντρα και από κοντά δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0, νωρίς-νωρίς! Ο Ισπανός ήταν... αγριεμένος και στο 7` με μια διαγώνια μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Μακ που πλάσαρε τον Ζελένικα για το 2-0! Ο ΠΑΟΚ ό,τι έκανε... έπιανε και στο 14`, από ένα κακό σουτ του Κουλούρη, ο Πέλκας (από κανονική θέση) έγραψε το 3-0, τελειώνοντας το ματς! Τρία γκολ σε πέντε τελικές ο Δικέφαλος!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

Μετά το καταιγιστικό πρώτο 20λεπτο, οι παίκτες του Τούντορ άφησαν λίγο το πόδι από το... γκάζι, με τους Κροάτες να προσπαθούν να απειλήσουν, δίχως μεγάλη επιτυχία πάντως την εστία του Όλσεν. Αντίθετα, στο 34` ο Κίτσιου έκλεψε την μπάλα και σημείωσε ένα προσωπικό γκολ με πολύ ωραία προσπάθεια για το 4-0! Έτσι έμελλε να λήξει το πρώτο μέρος, με τον Δικέφαλο να είναι απολαυστικός κατά διαστήματα απολαυστικός, διώχνοντας από νωρίς το άγχος.

Χαλαρά...

Ο Τούντορ έδωσε χρόνο στο β` μέρος σε Μαντούρο και Ρατς, με το σκορ να πηγαίνει στο 5-0 στο 59` με το αυτογκόλ του Αντριάσεβιτς. Φυσικά, το ματς ήταν τυπική διαδικασία με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ψάχνουν πάντως κι άλλο γκολ. Αξιοσημείωτο η αλλαγή του Λούκας στο 82`, με τον κόσμο στην Τούμπα να τον καταχειροκοτά. Ο εκ των κορυφαίων Κίτσιου στο 84` έφτιαξε το 6-0 για τον Μακ που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό.  

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης (46' Μαντούρο), Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Λούκας (82' Μυστακίδης), Κουλούρης (60' Ρατς)

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένγκα (25' Μίσιτς), Μπρούσιτς, Μπεγκόνια, Λέκο (46' Ντόλεζαλ), Σόβσιτς, Αντριγιάσεβιτς, Κόλαρ, Μάριτς (56' Τσαπάν)

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags