Facebook Pixel Κι όμως, εκεί υπογράφει ο Βύντρα!
| 2015-07-25 19:26:00

Κι όμως, εκεί υπογράφει ο Βύντρα!

Κι όμως, εκεί υπογράφει ο Βύντρα!

Διαβάστε σε ποια ομάδα απάντησε θετικά ο διεθνής άσος και ποιος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τον... έσπρωξε για αυτή τη μεταγραφή.

Παρότι στις αρχές του καλοκαιριού υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Λουκάς Βύντρα θα γύριζε πίσω στην Ελλάδα για να παίξει ξανά στην Σούπερ Λιγκ, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τελικά ούτε φέτος. Μπορεί ο Έλληνας άσος να ήθελε πολύ τον επαναπατρισμό του, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει σε ένα άλλο πρωτάθλημα, υποδεέστερο τόσο του ισπανικού όσο και του ελληνικού.

Μάλιστα, για να ...τρέξει η συγκεκριμένη μεταγραφή, φαίνεται πως βοήθησε σημαντικά και ένας πρώην προπονητής του από τον Παναθηναϊκό!


Συγκεκριμένα, παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ πρέπει να θεωρείται ο Λουκάς Βύντρα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής μπακ απάντησε θετικά και την Κυριακή αναμένεται στο Ισραήλ για το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Μάλιστα, πρώην άσος της Λεβάντε πηγαίνει στην Χάποελ με τις… ευλογίες του Γιτζάκ Σουμ, με τον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό να τον αποθεώνει μέσω του Τύπου της χώρας.

«Ο Λουκάς ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μέσα εκείνης της σεζόν. Ήταν δύσκολο να καθιερωθεί άμεσα, όμως θυμάμαι πως ήταν καλός ποδοσφαιριστής, πολύ δυνατός και γρήγορος. Δεν γνωρίζω σε τί κατάσταση βρίσκεται τώρα, αλλά είχε ταχύτητα εκείνη την εποχή.

Έπαιζε από τα δεξιά αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Του άρεσε να δουλεύει και ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 66χρονος.


*** Άγριος καυγάς Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου! Δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags