Facebook Pixel Λόγια... ενότητας από Κάλας
| 2015-07-26 21:55:00

Λόγια... ενότητας από Κάλας

Λόγια... ενότητας από Κάλας

Μετά την τοποθέτηση των συνδέσμων, η πλευρά του Άλεξ Κάλας προσπαθεί να βρει τρόπο εξομάλυνσης της κατάστασης

Αυτό το οποίο ξεκαθάρισε είναι ότι δεν επιδιώκει την αντιπαράθεση και στέκεται σε αυτό το οποίο αυτός θεωρεί λογικό. Δηλαδή να πορευτεί με τους συνεργάτες που ο ίδιος θέλει να έχει στο πλευρό του, όπως είναι ο αδελφός του.

Μετά την τοποθέτηση των συνδέσμων, η πλευρά του Άλεξ Κάλας προσπαθεί να βρει τρόπο εξομάλυνσης της κατάστασης

Ο συνάδελφος Γιώργος Στράντζαλης επικοινώνησε στο Μαϊάμι με τον Κάλας για να διευκρινιστούν οι προθέσεις του ομογενή επιχειρηματία και την αντίδραση που θα έχει. Αυτό το οποίο ξεκαθάρισε είναι ότι δεν επιδιώκει την αντιπαράθεση και στέκεται σε αυτό το οποίο αυτός θεωρεί λογικό. Δηλαδή να πορευτεί με τους συνεργάτες που ο ίδιος θέλει να έχει στο πλευρό του, όπως είναι ο αδελφός του.

«Ο Άρης βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και έχει να επιλέξει ανάμεσα από την ‘αρετή’ και την ‘κακία’. Όπως ξέρεις κάθε δρόμος από αυτούς είναι μονόδρομος. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατάει και στους δυο ταυτόχρονα», εκφράστηκε αρχικά. Και πρόσθεσε: « Οι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να περπατήσουν με τον αδελφό μου και μένα πρέπει να προετοιμαστούν για να βαδίσουν επί της αρετής την οποία επιλέγουμε, να είναι γεμάτοι από θυσίες προκειμένου να επιβιώσουμε για να δούμε μια καλύτερη μέρα.

Από την άλλη πλευρά, πιστεύω ότι ο δρόμος της κακιάς είναι αυτός που μας έφερε στο τωρινό σημείο. Κανένας λογικός άνθρωπος θέλει κάτι παρόμοιο στην ομάδα. Αυτό συμβαίνει, εν ολίγης, με μένα, τον αδερφό μου και τον Άρη», για να αναρωτηθεί: «Τι να κάνω; δεν είμαστε εδώ για να σώσουμε τον κόσμο!

 Δεν επιδιώκουμε την αντιπαράθεση. Απλώς στεκόμαστε σε αυτό που εμείς θεωρούμε ‘λογικό’. Δεν είπα ότι στεκόμαστε στο τι είναι ‘σωστό’, γιατί το σωστό θα μπορούσε να έχει ποικίλες ερμηνείες και παραμέτρους. Το λέω «λογικό» κι αν κάποιος εκφράζει με επιχειρήματα τις αμφιβολίες του εμείς θα αποδεχθούμε την δική του λογική».

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags