Facebook Pixel «Δεν έχει πρόθεση να πουλήσει μετοχές της ΑΕΚ ο μεγιστάνας Μελισσανίδης»
| 2015-07-27 19:38:00

«Δεν έχει πρόθεση να πουλήσει μετοχές της ΑΕΚ ο μεγιστάνας Μελισσανίδης»

«Δεν έχει πρόθεση να πουλήσει μετοχές της ΑΕΚ ο μεγιστάνας Μελισσανίδης»

Θέμα ανά τον κόσμο έγινε το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Πίτερ Λιμ να εξαγοράσει ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως διέρρευσε μέσω δημοσιευμάτων. Μάλιστα, γινόταν λόγος για το 25% με ένα ποσό περίπου στα 85 εκατ.ευρώ

Ωστόσο, στην ΑΕΚ δήλωναν άγνοια αφού δεν υπήρχε κρούση για κάτι τέτοιο και χαμήλωναν την… σκόνη που «σηκώθηκε» από το θέμα. Ωστόσο, ανά τον κόσμο υπάρχουν αναφορές για το ενδιαφέρον του Λιμ, με την «deportevalenciano» να ξεκαθαρίζει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει πρόθεση να πουλήσει μετοχές της Ενωσης.

Σε δημοσίευμα της αναφέρει η ιστοσελίδα της Βαλένθια αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν έχει κατ” αρχήν πρόθεση να πουλήσει ποσοστό της ΑΕΚ. Στην Ελλάδα φημολογείται τις τελευταίες ημέρες ότι ο Πίτερ Λιμ θα μπορούσε να αγοράσει το 25% της ΑΕΚ, αλλά αυτό μέχρι στιγμής είναι φήμη. Μέχρι στιγμής στο Deportevalenciano επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει πρόθεση ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πουλήσει μέρος των μετοχών της ΑΕΚ και ως διευθύνων σύμβουλος (λάθος αναφορά καθώς δεν έχει καμία διοικητική σχέση με την ΑΕΚ) θέλει να φέρει μέσα από την επένδυση του την ομάδα ξανά στην κορυφή.

Ο δισεκατομμυριούχος Ελληνας επιχειρηματίας απέκτησε την ΑΕΚ το 2013, όταν η ομάδα κύρηξε πτώχευση και πήγε στην τρίτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επένδυσε πολλά και επίσης πήγε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία από την πρώτη με διαδοχικές ανόδους. Αυτό το έτος θα είναι το πρώτο που επιστρέφει για να παίξει στην ελληνική melissaSuper League η ΑΕΚ. Με όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Έλληνα μεγιστάνα, τώρα δεν θέλει να πουλήσει την ομάδα αφού είναι υγιής η εταιρία και ο Μελισσανίδης οπαδός του ποδοσφαίρου και ειδικότερα της ΑΕΚ. Ο 64χρονος μάλιστα έκανε προσπάθεια το 2008 να εξαγοράσει την ΑΕΚ, αλλά δεν το πέτυχε. Στην συνέχεια πήρε την ομάδα το 2013 και υποσχέθηκε να κατασκευάσει ένα νέο γήπεδο, για το οποίο θα τον ευγνωμονούν αιώνια οι φίλοι της ΑΕΚ.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις, αλλά στην ΑΕΚ δεν υπάρχει πρόθεση για πώληση σε έναν ισχυρό επενδυτή. Ο Μελισσανίδης είναι ικανοποιημένος από την διαχείρηση της ομάδας και δεν θέλει παρεμβάσεις στην ομάδα της ζωής του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags