Facebook Pixel Η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας...
| 2015-07-27 20:44:00

Η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας...

Η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας...

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης περιμένει για λίγες ακόμα μέρες την οριστικοποίηση της ανόδου και στο blog του καταγράφει τις παραμέτρους...προπονητή στον Αρη

Μπαίνουμε σε μία ακόμα εβδομάδα που περιμένουμε μία απόφαση για μία άλλη ομάδα που στην συνέχεια θα οδηγήσει την περίφημη Σούπερλιγκ να επικυρώσει την βαθμολογία, ώστε αμέσως μετά η δεύτερη κατηγορία να ζητήσει από τις ομάδες τις δηλώσεις συμμετοχής και...επιτέλους ο ΑΡΗΣ να ανέβει και στο τυπικό κομμάτι μέσω των επιτροπών της ΕΠΟ.

Βέβαια ο κ. Κάλας και οι συνεργάτες τους οφείλουν όταν έρθει το...τυπικό να είναι έτοιμοι και στο ουσιαστικό. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα ο ΑΡΗΣ πρέπει να...τρέξει, αλλά ακόμα δεν ξέρει ούτε ποιος θα είναι ο προπονητής και δεν στέκομαι αποκλειστικά στις ενστάσεις των οργανωμένων.

Το πιο σημαντικό είναι το πρόβλημα με το ασυμβίβαστο με βάση τον αθλητικό νόμο και δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό σε αυτόν τον ΑΡΗ να έχει κάποιος άλλος εκτός του ίδιου του Κάλας τις μετοχές.

Για να συμβεί και αυτό όμως πρέπει να καλυφθεί η ΜΚ και εκεί φυσικά θα μετρήσει το χρήμα και μόνο. Αν όμως υποθέσουμε ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν για...οικονομία της συζήτησης (όσο οικονομικό και αν είναι να παραβλέπουμε ότι κάποιος πρέπει να βάλει 1.8 εκ ευρώ αν υποθέσουμε ότι το ΜΚ θα είναι 2 εκ ευρώ), θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να έχει ρόστερ. Και αυτός που θα αποφασίσει για το ρόστερ δεν μπορεί παρά να είναι ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή. Ξέρουμε το...ντουέτο, αλλά δεν ξέρουμε τους ρόλους. Τεννές και Καλαιτζίδης θα είναι το δίδυμο, αλλά το θέμα είναι ποιος θα κάθεται στον πάγκο.

Η επιλογή είναι του Κάλας, αλλά εγώ θεωρώ ότι τελικά θα αφήσει να αποφασίσει ο αδερφός του γιατί πολύ απλά μόνο ο τελευταίος μπορεί να πάρει την απόφαση και να μην καθίσει στον πάγκο. Αυτή την στιγμή το ιδανικό για τον ΑΡΗ θα είναι να είναι προπονητής του τη νέα σεζόν ο Μπάμπης Τεννές. Με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα στα χέρια μας, εφόσον ο Κάλας πάρει την ΠΑΕ. Ο προπονητής που ξέρει καλύτερα από τον καθένα την κατηγορία και κάθε χρόνο σχεδόν την τελευταία δεκαετία έχει και μια άνοδο στο ενεργητικό του. Ο Κάλας θα βγει από την δύσκολη θέση, ο Καλαιτζίδης θα βρει σε ένα μεγάλο βαθμό την ηρεμία του (πέρα από το σαράκι που θα τον τρώει να είναι αυτός στον πάγκο), αλλά και θα διασφαλίσει την επένδυση του αδερφού του, ο ΑΡΗΣ θα είναι σύννομος και παράλληλα η πιο αξιόπιστη λύση στην κατηγορία με διαφορά από την επόμενη θα είναι ο άνθρωπος, που θα τον οδηγεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Απαραίτητη σημείωση αν υπάρξουν μπαράζ. Σε αυτα τα ματς ΜΟΝΟ ο Καλαιτζίδης μπορεί να κάτσει στον πάγκο και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση για αυτό. Αν και μάλλον δεν θα χρειαστούν, αλλά δεν εξαρτάται από τον ΑΡΗ αυτό.

Ίσως αυτή την στιγμή ήδη να έχει ληφθεί και η τελική απόφαση, αλλά για μένα ξεκάθαρα αυτή είναι η λύση και έχει ονοματεπώνυμο: Μπάμπης Τεννές. Από τους καλύτερους έλληνες προπονητές που όμως επειδή σιχαίνεται το...γκλαμουριλίκι και δεν έχει μιντιακές επαφές δεν τυγχάνει και ανάλογης προβολής. Την κατηγορία όμως την...έχει. Και αυτή η λύση θα ανοίξει και πολλούς άλλους δρόμους σε μεταγραφικό και όχι μόνο επίπεδο... 

ΥΓ1 Το μπάσκετ είναι πολύ κοντά στο να δυναμώσει πάρα πολύ το ρόστερ του με 1-2 συγκεκριμένες κινήσεις. Με το καλό...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags