Facebook Pixel "Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε τόσο ισχυροί"
| 2015-07-27 21:02:00

"Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε τόσο ισχυροί"

"Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε τόσο ισχυροί"

Ο τεχνικός της Κλαμπ Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ, τόνισε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, πως η ομάδα του τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μπορεί να μην διαθέτει την κατάλληλη μαχητικότητα αλλά θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση. 

Αναλυτικά:

Για το αν η ομάδα του θα επηρεαστεί από την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα του Βέλγικου πρωταθλήματος:

"Έχουμε παίκτες για να προχωρήσουμε. Είναι σημαντικό που θα φτάσουμε και θέλουμε να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Όταν ανεβάζεις τον πήχη, χρειάζεται μεγαλύτερη μαχητικότητα για να πετύχεις το στόχο σου. Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε τόσο ισχυροί και δεν διαθέτουμε σε αυτή τη μαχητικότητα και θα δούμε στον αγώνα τι θα γίνει. Πάντως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι".

Για το γεγονός ότι υπάρχει ανησυχία στον κόσμο της Κλαμπ Μπριζ:

"Έχω δει φιλάθλους και από άλλες ομάδες, οι οποίοι ήταν ανήσυχοι μετά από κάποια ήττα. Αν θα πρέπει να κρυβόμαστε στις προπονήσεις ή στην προετοιμασία, αυτό δεν είναι το σωστό. Είμαστε ακόμα στην αρχή, γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχουμε και δεν υπάρχουν θαύματα στο ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε".

Για το αν θεωρεί ότι η Κλαμπ Μπριζ μπορεί να τα καταφέρει, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και αν πιστεύει ότι θα είναι "θαύμα" μια πρόκριση:

"Όχι, δεν νομίζω. Μπορούμε να τα καταφέρουμε με την ομάδα που έχουμε. Όταν έχεις κάνει σύντομη προετοιμασία και υπάρχουν τραυματισμοί και απουσίες, τότε παλεύεις για να τα καταφέρεις και να αντιμετωπίσεις τα προβληματα. Το σημαντικό είναι να πετύχεις αυτό που θέλεις μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχεις στη διάθεση σου. Και εμείς αυτό θέλουμε.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags