Facebook Pixel "Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την απόφαση"
| 2015-07-28 20:38:00

"Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την απόφαση"

"Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την απόφαση"

O νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, μίλησε στον Sport24 Radio για την απόφαση της ΕΕΑ μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση της ΕΕΑ: ''Η ιστορία αυτή και όλη η ατμόσφαιρα με τον ΟΠΑΠ υπήρχε από περυσι που η ΑΕΚ ήταν στην Β” Εθνική, όμως ο Ολυμπιακός επέλεξε να την κάνει τώρα με την ΑΕΚ στο κατώφλι της Α” Εθνικής. Άρα τα περί νομιμότητος είναι θέμα επιλογής χρόνου που εφυηρε ο Ολυμπιακός για να δημιουργήσει θέμα. Μπορεί να είναι χαμηλοί οι τόνοι από πλευράς Ολυμπιακού αλλά πάντα είναι στοχευμένος ο χρόνος που γίνονται αυτές οι κινήσεις. Τα ίδια περιστατικά για τον ΟΠΑΠ υπήρχαν από πέρυσι και πρόπερσι.

Ένα από τα διορισμένα μέλη της ΕΕΑ χωρίς να έχει ακούσει την ακροματική διαδικασία ψήφισε εις βάρος στην ΑΕΚ, αυτό είναι πρωτοφανές. Ο Ολυμπιακός με το στοίχημα υπό την προεδρία του κ. Κόκκαλη είχε κάνει τα χαρτιά στην ΕΕΑ από το 2006, όμως μέχρι το 2008 δεν είχε καταθέσει τα έγγραφα περί ασυμβίβαστου, ενώ το ίδιο διάστημα ο κ. Κόκκαλης ήταν πρόεδρος στον Ολυμπιακό και την Intralot.

Ο Ολυμπιακός προσκόμισε έναν φάκελο με δημοσιεύματα στα οποία και βασίστηκε η ΕΕΑ, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να «χτίσει» ένα αποδεικτικό υλικό, κάτι το οποίο δεν μπορεί να ισχύσει όπως είπαν κάποια μέλη της Επιτροπής, ωστόσο αυτό ίσχυσε σήμερα. Η Επιτροπή έχει ελέγξει τους τρεις μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ και έχει δώσει την έγκριση της, κάτι που αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της εκδίκασης''.

Τι σημαίνει αυτή η απόφαση: ''Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, είναι μια προσωρινή διαιτητική απόφαση και τώρα που θα γίνει προσφυγή στα τακτικά δικαστήρια δεν έχει καμία τύχη. Ο Ολυμπιακός έκανε μια καταγγελία με έναν φάκελο και δεν υπήρχε κανένας νομικός σύμβουλος από την πλευρά του μόνο ο κ. Βρέντζος''.

Για τον Δ. Μελισσανίδη: ''Ο άνθρωπος αυτός ηγήθηκε με θεσμικές προσπάθειες για να κάνει το όραμα των Ενωσιτών πραγματικότητα. Την κατασκευή ενός γηπέδου και την εξυγίανση του συλλόγου. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Μελισσανίδης που ηγείται για την κατασκευή ενός γηπέδου δεν έχει το δικαίωμα να πει την απόψη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Αφού δεν μπορούσαν να χτυπήσουν τον κ. Μελισσανίδη, προσπάθησαν να πλήξουν προσωρινά την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους, θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και θα αποφασίσει τι θα κάνει γιατί έχει σαν προτεραιότητα την καθαρότητα του ποδοσφαίρου. Αυτή είναι αβάσιμη ιστορία και είναι θέμα χρόνου να καταπέσει''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags