Facebook Pixel Βάζει εμπειρία ο Άρης!
| 2015-07-29 17:06:00

Βάζει εμπειρία ο Άρης!

Βάζει εμπειρία ο Άρης!

Οι "κίτρινοι" συμφώνησαν με έναν ποδοσφαιριστή που έχει φάει... τα γήπεδα με το κουτάλι!

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τα μετόπισθεν λοιπόν αποτελεί ο Πασχάλης Μελισσάς, με τον 33χρονο έμπειρο κεντρικό αμυντικό που έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Εργοτέλη Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό και Λάρισα

Ο Άλεξ Κάλας λειτουργεί ήδη σα να βρίσκεται η ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά οι επαφές με διάφορους παίκτες. Ένας από αυτούς ο Πασχάλης Μελισσάς πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΑΡΗ καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προφορική συμφωνία για την επόμενη σεζόν. Ο Μελισσάς έχει ύψος 1.88, είναι 33 χρονών (έχει γεννηθεί το 1982) και αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ με όπολο του την μεγάλη εμπειρία του με πολλές συμμετοχές τόσο στην Λίγκα, όσο και πέρσι στην δεύτερη κατηγορία με την Λάρισα.

Ο παίκτης αποτελεί μία σημαντικότατη προσθήκη για τα μετόπισθεν και φυσικά στην δεύτερη κατηγορία μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Μεσσηνιακό (σε νεαρή ηλικία), Παραλίμνι, Πάφο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λεβαδειακό Εργοτέλη και Λάρισα.

Η συμφωνία είναι οριστική και πλέον θα περιμένει και αυτός την άνοδο της ομάδας για να υπογράψει και το συμβόλαιό του.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags