Facebook Pixel Όργια από Φορτούνη, το έπνιξε ο Καπίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-07-29 21:52:00

Όργια από Φορτούνη, το έπνιξε ο Καπίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όργια από Φορτούνη, το έπνιξε ο Καπίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 4άδα Φορτούνη, Πάρντο, Χάρα και Ντουρμάζ οργίασε στο πρώτο μέρος του φιλικού με την Τβέντε, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 και είχε και δύο δοκάρια! Ευθύνη του νεαρού γκολκίπερ στο γκολ των Ολλανδών

Τον καλύτερο του εαυτό μας έδειξαν οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού με την Τβέντε, όπου ο Ολυμπιακός σκόραρε με Φορτούνη και Πάρντο και είχε και δοκάρια με τον Πάρντο! Οι ερυθρόλευκοι απειλήθηκαν από τους Ολλανδούς μόλις στο τελευταίο τέταρτο, όπου και δέχτηκαν το γκολ, με τον Καπίνο να κάνει λανθασμένη εκτίμηση στην ωραία έμπνευση του Ζίγιε. Οι αλλαγές στο β` μέρος έριξαν φυσιολογικά τον ρυθμό, ενώ τελικά δεν είδαμε τον Φινμπόγκασον που λογικά θα πάρει χρόνο στο φιλικό με τη Φέγενορντ το Σάββατο (1/8, 21:00).

Άψογος!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τους Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Βούρο, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Ντουρμάζ, Πάρντο και Χάρα

Οι "ερυθρόλευκοι" αναπτύχθηκαν πολύ ωραία στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους Ολλανδούς. Ήταν μακράν το καλύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού στα φετινά του φιλικά. Μόλις στο 9` ο πολύ καλός Πάρντο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να πιέζει και να κάνει ευκαιρίες. Στο 22` Ο Χάρα πήρε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, την έσπασε στον Ντουρμάζ, που σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ντρόμελ!

Εν τέλει στο 29` ο Φορτούνης έπαιξε άψογα το 1-2 με τον Χάρα και με πλασέ έκανε το 1-0! Το 2-0 έγραψε στο 44` ο Πάρντο με σουτ από την ωραία μακρινή μεταβίβαση του Ντουρμάζ, με έναν Ολυμπιακό που "χόρευε" στη βροχή!

Τίποτα το αξιόλογο

Στο β` μέρος μπήκαν οι Ζντιέλαρ, Κασάμι, Πουλίδο, Ντοσεβί και Φουστέρ στις θέσεις των Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Ντουρμάζ, Χάρα και Μπουχαλάκη. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και εάν ο Πουλίδο (που γενικά έδειξε ανέτοιμος)  δεν είχε στο μυαλό του το… θέατρο, θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ακόμη ένα γκολ...

Τελικά, τέρμα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν υπέρ των Ολλανδών και μάλιστα ήταν εντυπωσιακό, αφού το φαλτσαριστό σουτ του Ζίγιετς στο 74` έστειλε την μπάλα εκεί όπου ο Καπίνο, που είχε κακή τοποθέτηση, δεν μπορούσε να αντιδράσει για το τελικό 1-2. 

Ολυμπιακός (Σίλβα): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (74' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς (46' Ζντιέλαρ), Μπουχαλάκης (46' Κασάμι), Φορτούνης (46' Φουστέρ), Ντουρμάζ (46' Ντοσεβί), Πάρντο (68' Γιαννιώτας), Χάρα (46' Πουλίδο).
Τβέντε (Σρόιντερ): Ντρόμελ, Άντερσεν, Ουβίνι (46' Φαν ντερ Χέιντεν), Σούτερ, Σίλντερ (46' Φαν ντερ Λέλι), Εμπεσίλιο, Τάπια (46' Μοκότζο), Ζίγιετς, Καμπράλ (46' Μοκτάρ), Όστερβαϊκ (76' Έγκαν), Χέλσερ (46' Ντα Κρους).
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags