Facebook Pixel Γρηγορίου: «Θέλουμε γκολ»
| 2015-07-29 23:27:00

Γρηγορίου: «Θέλουμε γκολ»

Γρηγορίου: «Θέλουμε γκολ»

Το παιχνίδι του θα κάνει ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΪΚ στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να τονίζει πως η ομάδα του δεν θα επιδιώξει το μηδέν

Ο τεχνικός του Ατρομήτου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε:

«Έχω τονίσει ότι πρόκειται για έναν ενδιαφέρον αντίπαλο. Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά αποτελεί δύναμη για τη χώρα της. Βρίσκεται στο μέσο του πρωταθλήματος και αυτό δίνει ένα αβαντάζ τουλάχιστον για το πρώτο ματς σε ένα καταπληκτικό γήπεδο. Θεωρητικά ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μα τύχει παρόλα αυτά θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε το μυαλό μας στο πρώτο ματς. Έχουμε ποιότητα, εμπειρία και θέλουμε κάτι θετικό από εδώ για να διεκδικήσουμε την έδρα μας. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, έχουν οι περισσότεροι εμπειρίες στα ευρωπαϊκά ματς. Είναι η πέμπτη μας συμμετοχή και ευελπιστούμε ότι αύριο θα είναι ένα καλό βράδυ για μας. Έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς και αυτό θα κάνουμε».

Για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της καριέρας του:

«Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου ευρωπαϊκό ματς».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του:

«Έχουμε δουλέψει σε πολλά πράγματα με τα παιδιά. Το θέμα δεν είναι πως θα κρατήσουμε το μηδέν διότι αν θα πάμε με αυτή τη λογική θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε κάνει δουλειά σε κάποια στοιχεία, όπως στο να κλείσουμε χώρους και κάποια άλλα πράγματα».

Για τη ρεβάνς:

«Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στην έδρα μας και όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες και από το θέμα της βοήθειας του κόσμου. Γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό εδώ».

Για το αν θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν:

«Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι προπονητής στην Ελλάδα, το σκεπτικό μου δεν είναι αμυντικό. Θα πρέπει να βγούμε νικητές από τις προσωπικές μονομαχίες που θα είναι πολλές, είτε από στατικές φάσεις είτε στην εξέλιξη του αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags