Facebook Pixel Ατρομητάρα για... όργια!
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-30 21:56:00

Ατρομητάρα για... όργια!

Ατρομητάρα για... όργια!

Ένας απίθανος Ατρόμητος νίκησε με 3-1 την ΑΙΚ στην Στοκχόλμη και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League. Τρομερός Μαρσελίνιο που σκόραρε και σέρβιρε γκολ στον Ναπολεόνι. Και ο Ούμπιντες στους σκόρερς.

O Μιχάλης Γρηγορίου στο ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι παρέταξε τον Ατρόμητο με τον Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια, τον Κιβρακίδη δεξιά στην άμυνα, τον Μπιτόλο αριστερά και τους Λαζαρίδη, Φυτανίδη στόπερ. Πίτου Γκαρσία, Γοδόι και Ουσέρο ήταν στη μεσαία γραμμή και μπροστά δεξιά ο Ούμπιντες, αριστερά ο Μαρσελίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναπολεόνι.

Ονειρεμένο ξεκίνημα, πλάκα με Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο!

Πιο ιδανικό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει η ομάδα του Ατρομήτου, καθώς στην πρώτη της κιόλας επίθεση ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Μαρσελίνιο, λοιπόν, έκανε πολύ ωραία κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, σέντραρε προς τον Ναπολεόνι που με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-1 στο 3'!

Αυτό το γκολ αποσυντόνισε πλήρως την ΑΙΚ, η οποία αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν, με τους Περιστεριώτες να κάνουν ό, τι θέλουν και να κρατούν με χαρακτηριστική άνεση τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ τους.

Το "γλυκό" ήρθε και... έδεσε στο 15', όταν ο Μαρσελίνιο έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, "άδειασε" τον προσωπικό του αντίπαλο και με όμορφο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν στημένη άριστα στον αγωνιστικό χώρο και χαρακτηριστικό αυτού που λέμε είναι ότι η ΑΙΚ, εκτός από μερικά μακρινά σουτ, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Γκορμπούνοφ. Έτσι, το 0-2 του ημιχρόνου ήρθε απολύτως φυσιολογικά.

Πέναλτι... ανακάλυψη, αλλά είχε... Μαρσελίνιο!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μία... ανακάλυψη από τον διαιτητή, αφού σε μια φάση όπου έγινε επιθετικό φάουλ στον Γκορμπούνοφ ύστερα από κόρνερ, υπέδειξε πέναλτι! Βέβαια, η θεία δίκη έκανε την δουλειά της, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να αποκρούει την εκτέλεση του Πάβεϊ.

Ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να μην επιτρέπει επικίνδυνες φάσεις στην ΑΙΚ, έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία, παρά την πίεση των Σουηδών. Αυτή η πίεση έφερε και το δεύτερο πέναλτι, καθαρό αυτή την φορά, αφού ο Κιβρακίδης έκανε χέρι. Ο Πάβεϊ το εκτέλεσε σωστά και οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς, μειώνοντας σε 1-2 στο 70'.

Η ΑΙΚ είχε ανέβει στο γήπεδο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 73' με την κεφαλιά του Ισιζάκι που έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκορμπούνοφ. Όμως οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν τόσο καλύτεροι σήμερα που κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιντες. Πέναλτι που πήρε ο απίθανος Μαρσελίνιο, ο οποίος κέρδισε και την κόκκινη κάρτα του Σάντμπεργκ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι κι έτσι ο Ατρόμητος πήρε τεράστια νίκη με 3-1, σκορ που τον φέρνει με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (ΑΛΜ): Κάλγκρεν, Γιόχανσον, Περέιρα, Σάντμπεργκ, Πάβεϊ, Ισιζάκι, Ετούχου, Μπλόμπεργκ (57' Ελίασον), Οφόρι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (57' Γκοϊτόμ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία (74' Εμπόου), Γοδόι, Ουσέρο, Μαρσελίνιο (85' Μπρίτο), Ουμπίντες, Ναπολεόνι (90' Μπάλας).

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags