Facebook Pixel Οι δηλώσεις του Γρηγορίου για τον θρίαμβο!
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-30 23:41:00

Οι δηλώσεις του Γρηγορίου για τον θρίαμβο!

Οι δηλώσεις του Γρηγορίου για τον θρίαμβο!

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου για την μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της ΑΙΚ στην Στοκχόλμη.

"Έγινε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Αυτό είχα πει και στα παιδιά. Μακάρι να μην υπήρχε άλλο ματς και να είχαμε περάσει στα πλέι οφ. Επειδή η συγκεκριμένη ομάδα έχει πάθει ανάλογη ζημιά στο παρελθόν, μας ενδιαφέρει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι μπροστά στον κόσμο μας.

Τότε θα μπορούμε να χαρούμε. Το ματς πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θέλαμε να ήμασταν γρήγοροι από την άμυνα στην επίθεση. Ξέραμε ότι είχαν πρόβλημα στην άμυνα. Είχαμε δύο πέναλτι εις βάρος μας, υπάρχουν αμφιβολίες για το πρώτο.

Θα μπορούσαμε να σημειώναμε και άλλο γκολ. Βλέπω διάθεση στα παιδιά από την πρώτη μέρα. Έχουν τεράστιο ταλέντο και ποιότητα. Πρόσθεσαν και τακτική. Αυτό προσδίδει κύρος στην ομάδα. Τους έπεισα, προς το παρόν, ότι και η τακτική είναι σημαντικό κομμάτι μιας ομάδας".

-Θα έχετε την ίδια τακτική και στη ρεβάνς;

"Είναι νωρίς να μιλήσω από τώρα για τη ρεβάνς. Θα είναι άκυρο... Μία εβδομάδα είναι αρκετή να αναλύσουμε το επόμενο ματς".

-Για το γεγονός ότι στο 90' ο Ατρόμητος έβγαινε με 5 παίκτες στην επίθεση...

"Μέχρι τώρα μόνο μακαρόνια και κοτόπουλο τρώνε οι παίκτες μου (σ.σ. γέλια). Οφείλεται πολύ και στους συνεργάτες μου με τη δουλειά που έχουν κάνει".

-Αισθάνεστε δικαιωμένος για την επιλογή σας να μην κλειστεί η ομάδα και να χτυπήσει στην αντεπίθεση;

"Πάντα σκέπτομαι επιθετικά. Το μυαλό μου πάντα έτσι ήταν, Δεν μπορείς να πεις σε έναν παίκτη να κάνει 90 λεπτά άμυνα. Πόσο μάλλον στους παίκτες του Ατρόμητου που έχουν επιθετικές τάσεις. Αλλιώς έχεις χάσει το παιχνίδι. Ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς μετράει το εκτός έδρας γκολ". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags