Facebook Pixel Στόπερ από το κάτω ράφι ο Ολυμπιακός;
| 2015-08-03 09:00:00

Στόπερ από το κάτω ράφι ο Ολυμπιακός;

Στόπερ από το κάτω ράφι ο Ολυμπιακός;

ΞΕΡΕΤΕ ποιος Ιταλός στόπερ βρίσκεται στη λίστα των "ερυθρόλευκων";

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ψάχνουν για το καλύτερο σε κάθε θέση που η ομάδα έχει κενά, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ρόστερ που φυσικά θα συνεχίσει την κυριαρχία εντός συνόρων αλλά θα μπορεί να κάνει και την ευρωπαϊκή υπέρβαση!

Με έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή στην άκρη του πάγκου, οι Πειραιώτες θέλουν η σεζόν που θα έρθει να είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες...

Για αυτό και έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες στους οπαδούς, πολύ περισσότερο για τη θέση του στόπερ, που από τον περασμένο Γενάρη έχουν "παίζουν" στο ρεπορτάζ του συλλόγου μεγάλα ονόματα.

Από τον Μπρούνο Άλβες και τον Νέτο, μέχρι διάφορους άλλους αμυντικούς τύπου Μέλμπεργκ: Ικανούς να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο, αλλά και ονόματα που επικοινωνιακά μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα.

Για αυτό μας κάνει εντύπωση όταν διαβάζουμε σήμερα, στον Γαύρο, ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Μάρκο Αντρεόλι!

Τον στόπερ της Ίντερ, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει φορέσει 10 φορές τη φανέλα της και έκανε καριέρα κυρίως σε Σασουόλο και Κιέβο!

Δεν λέμε πως δεν είναι καλός στόπερ, είτε αποκτηθεί είτε όχι.

Απλώς το αίσθημα που έχει δημιουργηθεί στους οπαδούς, είναι πως ειδικά στη θέση του στόπερ οι "ερυθρόλευκοι" θα αποκτήσουν και καλό παίκτη και καλό όνομα!

Σε επίπεδο εντύπωσεων δηλαδή, ο Αντρεόλι είναι παίκτης από το κάτω επικοινωνιακό ράφι!

Ασχέτως αν μπορεί να αποδειχθεί, αν τελικά αποκτηθεί, λίρα 100 και πολύ περισσότερο αξιόπιστος από όσους υπάρχουν τώρα στο ρόστερ...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags