Facebook Pixel "Παίζεται" ακόμα του Κίτσιου
| 2015-08-03 22:06:00

"Παίζεται" ακόμα του Κίτσιου

"Παίζεται" ακόμα του Κίτσιου

Ο Στέλιος Κίτσιου είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ιγκόρ Τούντορ ενόψει της ρεβάνς με τη Σπάρτακ στη Σλοβακία

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και σήμερα δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ωστόσο η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση. Οι ενοχλήσεις στο λαγονοψοΐτη υπάρχουν, αλλά υποχωρούν και δημιουργούν ελπίδες για την συμμετοχή του στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία, αλλά και στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Ουσιαστικά η παρουσία του Κίτσιου στην αποστολή θα κριθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό αύριο, όταν και θα δοκιμάσει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο ρυθμούς στην προπόνηση και να ακολουθήσει, εάν αυτό είναι δυνατόν, το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Κάτι δηλαδή που δεν κατάφερε να κάνει σήμερα, να και η βελτίωση της κατάστασής του ήταν φανερή.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Χάρης Χαρίσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, το ίδιο έκανε και ο Στέλιος Πόζογλου και αυτοί οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας που είχε σήμερα μία προπόνηση που είχε έμφαση στο πρέσινγκ, με γρήγορη ανάκτηση της μπάλας μετά από μαζικό και συντονισμένο πρέσινγκ για την διατήρηση της μπάλας, υπό ανάλογα πιεστικές συνθήκες.

Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους, θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Σλοβακία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags