Facebook Pixel Μπράβο: 17χρονο πιτσιρίκι βασικό στον Ολυμπιακό!
| 2015-08-04 11:06:00

Μπράβο: 17χρονο πιτσιρίκι βασικό στον Ολυμπιακό!

Μπράβο: 17χρονο πιτσιρίκι βασικό στον Ολυμπιακό!

ΟΙ άνθρωποι του Ολυμπιακού βλέπουν στο μέλλον και πολύ καλά κάνουν!

Εδώ στον Σκύλο έχουμε γράψει 100άδες φορές ότι επιβάλλεται οι ελληνικές ομάδες (και οι μεγάλες, όχι μόνο οι μικρές) να εμπιστευτούν το ταλέντο που υπάρχει δεδομένα στην Ελλάδα.

Και να δίνουν περισσότερες ευκαιρίες σε γηγενείς ταλαντούχους παίκτες, προκειμένου να φτιάξουν ποδοσφαιριστές επιπέδου και να μη δίνουν χρήματα για να τους αποκτήσουν.

Πολύ περισσότερο να μην αγοράζουν λαχεία από την ξένη αγορά, που τις περισσότερες φορές το καρπούζι βγαίνει... μάπα!

Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να φαίνονται αποφασισμένοι να δώσουν στον Δημήτρη Νικολάου την ευκαιρία να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας φέτος.

Προφανώς δεν θα είναι ο 17χρονος αριστερός μπακ βασικός σε παιχνίδια πρωταθλητισμού ή Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει η διάθεση να πάρει πολλές ευκαιρίες και φυσικά να είναι 11αδάτος σε παιχνίδια που η δυναμικότητα του αντιπάλου θα το επιτρέπει.

Η σκέψη που υπάρχει στον Ολυμπιακό, άλλωστε, είναι να παίζουν με βασικούς τους Ομάρ - Μαζουάκου (αν δεν αποχωρήσει ο Γάλλος), με μπακ απ και για τις δύο θέσεις τον Σαλίνο (στην προετοιμασία δείχνει ότι το έχει ακόμα και για βασικός στα αριστερά). Και σαν δευτερότριτη επιλογή αριστερά, να υπάρχει ο Νικολάου!

Μπορεί να πάρει ο 17χρονος άσος δηλαδή κάποια παιχνίδια σαν βασικός στη διάρκεια της σεζόν (σε Κύπελλο και εύκολα ματς του πρωταθλήματος), μία εξέλιξη που μόνο κέρδος μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags