Facebook Pixel "Yπάρχει ακόμα ελπίδα, αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας"
| 2015-08-04 19:11:00

"Yπάρχει ακόμα ελπίδα, αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας"

"Yπάρχει ακόμα ελπίδα, αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας"

Ο Μισέλ Πρεντόμ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενώ μίλησε και για την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο στο πρώτο ματς...

Ο τεχνικός της Μπριζ υποστήριξε πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στο «τριφύλλι» και επεσήμανε πως θα στηριχθεί αρκετά στη στήριξη των φιλάθλων της.

«Στην Ελλάδα κάναμε μια πολύ καλή αρχή στον αγώνα. Μετά από 13’ θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 2-0, αλλά δεν έγινε. Ακόμα και πιο μετά στο παιχνίδι, είχαμε μια-δυο ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ. Δεν ήμασταν τόσο κακοί κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Επίσης, οι αντίπαλοί μας έδειχναν να το θέλουνε περισσότερο από εμάς», είπε αρχικά ο Πρεντόμ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για αυτό τον λόγο, ήμουν λίγο θυμωμένος. Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας. Είμαστε μια εβδομάδα μετά τον πρώτο αγώνα, στο ενδιάμεσο πετύχαμε μια νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι μια τόνωση για την ψυχολογία μας».

Όσο για το αν θα στηριχθεί και πάλι σε νέους παίκτες, σχολίασε: «Αύριο ο κορμός της ομάδας θα είναι ίδιος με τον αγώνα κόντρα στη Μαλίν. Ο Ντάβι Ντε Φάου θα μπει στη θέση του Γιανίκ Ρέουτεν, ωστόσο, για κάποιες θέσεις δεν έχουμε κάνει ακόμα την επιλογή μου. Πάντα περιμένω την τελευταία ημέρα προπόνησης για να καταλήξω στην ενδεκάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από τραυματισμούς ή οτιδήποτε. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι προετοιμασμένοι να παίξουν».

Σε ερώτηση για τα οικονομικά οφέλη που θα έχει η Μπριζ, απάντησε: «Θα πρέπει να περάσουμε από δυο προκριματικούς γύρους τώρα. Την περασμένη χρονιά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούσαμε, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά. Την τελευταία χρονιά, η παρουσία μας στην Ευρώπη μας κόστισε πόντους στο πρωτάθλημα, αλλά κάθε παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση και να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου ανέφερε: «Στο πρώτο παιχνίδι μου φάνηκε παράξενο ότι όποτε έπαιρνε τη μπάλα κάποιος παίκτης μας, από τις κερκίδες ακουγόταν ένα δυνατό σφύριγμα. Προσπάθησαν να μας φοβίσουν με αυτό τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο. Υπολογίζω στη συμπαράστασή τους, να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags