Facebook Pixel Κράξιμο σε Αναστασίου: «Δεν... εμπνέει»!
| 2015-08-06 18:00:00

Κράξιμο σε Αναστασίου: «Δεν... εμπνέει»!

Κράξιμο σε Αναστασίου: «Δεν... εμπνέει»!

Ποιος παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού τα ...χώνει στον κόουτς των Πρασίνων και τι λέει για Εσιέν, Νίνη και Μπεργκ.
 

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε για τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sport24 Radio 103,3.

Για την ήττα και τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ: "Ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω ότι η πρόκριση χάθηκε εδώ, όχι στο Βέλγιο. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε, δεν το είδαμε σωστά, δεν παίξαμε σωστά. Μείναμε με δέκα παίκτες και οι Βέλγοι έκαναν και εδώ πολλές ευκαιρίες. Δεν μάθαμε πολλά από αυτό τον αγώνα. Όταν έγινε η κλήρωση θριαμβολογούσαμε. Παίξαμε μαζί τους και ένα φιλικό. Όλα αυτά μας δημιούργησαν στους Έλληνες αισιοδοξία και όταν οι Έλληνες δεν φοβούνται χάνουν. Ίσως μπαίνοντας στα αποδυτήρια επειδή το αποτέλεσμα ευνοούσε να το είδαμε αλλιώς".

Για το τι λείπει από τον Παναθηναϊκό: "Οπωσδήποτε του λείπει ο μεγάλος παίκτης που θα κάνει την διαφορά. Δεν έχει έναν μεγάλο παίκτη στο κέντρο. Αυτοί που παίζουν ξέρουν μόνο να τρέχουν, είναι αμυντικοί. Εκεί έπρεπε να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνει και ο Εσιέν. Έχει τα προβλήματα του και είναι αμυντικό χαφ. Ο Νίνης δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά απ' ότι βλέπουμε. Το είδαμε και στην Πάρμα και στον ΠΑΟΚ και τώρα. Ξεκινάει δυνατά, αλλά σταματάει. Δεν ξέρω γιατί δεν διάλεξε τον Ντίνα. Γιατί τον έδιωξε ενώ μπορεί να ντριμπλάρει. Δεν ξέρω τι να πω. Έδωσε χρήματα φέτος. Μετά έχεις και έναν προπονητή που στην Ευρώπη δεν μπορεί να εμπνεύσει. Τρία χρόνια η ίδια δουλειά. Στην Ελλάδα μπορεί να είναι καλός. Κάπου έχει κάνει πάρα πολλά λάθη. Χθες ο Μπεργκ δεν μπήκε στο παιχνίδι, δεν έβαλε τα πόδια του".

Για τη συνέχεια της σεζόν: "Ας κάνει κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον. Δεν μπορεί να φεύγεις από την Ευρώπη από το πρώτο παιχνίδι έξω. Υπάρχει και το Europa League, αλλά δεν είναι το ίδιο. Άλλο να παίζεις ως πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, όπως εμείς κάποτε".


*** Θα πληρώσει ο Μπεργκ τον αποκλεισμό; Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags