Facebook Pixel The... PAOK way! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2015-08-06 22:59:00

The... PAOK way! (BINTEO)

The... PAOK way! (BINTEO)

Mα με χαμένα τετ-α-τετ, μα με παίκτες του να εμποδίζουν γκολ (!), με με "κουφό" πέναλτι, μα με 10 παίκτες και πάλι, ο Δικέφαλος πήρε 1-1 (το γκολ ο Κωνσταντινίδης) από τη Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League!

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ απόψε ήταν μόνο ο κακός του εαυτός, καθώς ο Δικέφαλος έκανε θρίλερ μια πρόκριση που έπρεπε να είχε λήξει με 0-3, 0-4. Αρχικά, το ακατ-ανόητο πέναλτι του Όλσεν σε φάση που είχε μπλοκάρει την μπάλα, οπότε και 1-0... Μετά είχαμε δυο χαμένα τετ-α-τετ (Πέλκας, Μακ, ο Σλοβάκος είχε χάσει κι άλλο στο 0-0), το 1-1 από τον Κωνσταντινίδη και την αποβολή του Σκόνδρα που περισσότερο κέρδισε ο Χάρμπα. Τέλος καλό, όλα καλά για τον ελλιπέστατο ΠΑΟΚ που σε άλλο ένα ματς ειδικών συνθηκών πήρε καλό βαθμό και κυρίως την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Όλα στραβά κι ανάποδα!

Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο ήλεγξε το ματς κι έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ! Στο 10` ο Μακ στην κόντρα δεν σούταρε καλά, καθώς βγήκε πλάγια και κλείστηκε, ενώ δυο λεπτά μετά ο Κάτσε μετά το γύρισμα του Κοροβέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κάμεναρ. Οι παίκτες του Τούντορ είχαν την κατοχή, αλλά δεν απειλούσαν στη συνέχεια, ούτε πάντως και κινδύνευαν, με τον ρυθμό να έχει πέσει.

Κι από το πουθενά έγινε το κακό... Ο Όλσεν στο 33` μπλόκαρε την μπάλα στην περιοχή του, ο Σάμπο πήγε να τον παρενοχλήσει, ο Δανός σήκωσε το πόδι, ο Σλοβάκος έπεσε και ο ρέφερι με υπόδειξη του βοηθού έδειξε πέναλτι και κίτρινη! Ο Σάμπο ευστόχησε για το 1-0 αλλά τα κουφά για τον ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν εκεί! Στο 38` ο Μυστακίδης εμπόδισε το 1-1 στο σουτ του Πέλκα, όντας καθισμένος μπροστά στην εστία... Η Σπαρτάκ με πολλή... κλωτσιά και χωρίς να ιδρώσει είχε βάλει γκολ και ο ΠΑΟΚ κανένα με 4 ευκαιρίες!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

1-1 και με 10!

Ο Θεός... ξύπνησε στο 48`, όταν ο Κοροβέσης από αριστερή με όμορφη ενέργεια σέντραρε και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά ισοφάρισε! Στη συνέχεια είχαμε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών! Στο 54` ο Μακ ολομόναχος στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Κάμεναρ και δυο λεπτά μετά ο Πέλκας στην κόντρα πλάσαρε άουτ από ευνοϊκή θέση! Ο Τούντορ πέρασε τον Κουλούρη αντί του Μυστακίδη, με τον ρυθμό να έχει πέσει, αλλά τον ΠΑΟΚ να ελέγχει πάντα το ματς.

Επειδή όμως ΠΑΟΚ χωρίς... θρίλερ δεν γίνεται, στο 67` ο Χάρμπα έπεσε θεατρινίστικα σε αγκωνιά στο στομάχι του Σκόνδρα και ο Βελτς τον απέβαλε! Ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10, ο Κουλούρης θυσιάστηκε για να μπει ο Πούγγουρας και η Σπαρτάκ άρχισε να πιέζει. Ο Κοροβέσης στο 74` κράτησε το 1-1 στο σουτ του Μίκοβιτς, με τους Σλοβάκους να θέλουν, αλλά να μην απειλούν ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε το πολύτιμο 1-1, παρά την αφόρητη πίεση στο τέλος και πανηγύρισε την πρόκριση!

Σπάρτακ Τρναβα (Γιουράι Γιάραμπεκ): Κάμεναρ, Νίκολιτς, Μπόρτελ, Γκρέσακ, Τοτ, Κασάδο (Μπάες 79΄), Σάμπο, Γιάντεσκα, Μίκοβιτς, Χαλίλοβιτς (Μίκινιτς 79΄), Βόιτους (Χάρμπα 62΄)

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε (81΄ Σαββίδης), Τζιόλης, Πέλκας, Κοροβέσης, Μακ, Μυστακίδης (Κουλούρης 57΄-Πούγγουρας 69΄)

Γκολ: 35΄ Σάμπο (πεν)-48΄ Κωνσταντινίδης

Κάρτες: 15΄ Γκρέσακ, 45+2΄ Χαλίλοβιτς, 70΄ Τοτ, 83΄ Σάμπο - 19΄ Τζαβέλλας, 24΄ Πέλκας, 34΄ Όλσεν

Αποβολές: 67΄ Σκόνδρας


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags