Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη με Καραγκούνη στην Εθνική!
| 2015-08-07 15:56:00

Απίστευτη εξέλιξη με Καραγκούνη στην Εθνική!

Απίστευτη εξέλιξη με Καραγκούνη στην Εθνική!

XONTΡΑΙΝΕΙ το παιχνίδι με τον Καραγκούνη και την ΕΠΟ!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα με επίσημη ανακοίνωση, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε να φτάσει στα δικαστήρια με τον παλαίμαχο άσο, καταγγέλοντας τη σύμβασή του!

Ο Μαρκαριάν αποχωρεί χωρίς να πάρει αποζημίωση, ενώ τη θέση του στην άκρη του πάγκου, προσωρινά, θα καλύψει ο Κώστας Τσάνας!

Διαβάστε, αναλυτικά, τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Να λυθεί η συνεργασία με τον κ. Μαρκαριάν και τον κ. Μαρσενάρο κοινή συναινέσει και χωρίς καμία περεταίρω οικονομική επιβάρυνση για την Ομοσπονδία.

Να καταγγελθεί η σύμβαση του κ. Καραγκούνη για σπουδαίο λόγο.

Να τερματιστεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή κ. Κωστένογλου, βάσει σχετικής πρόβλεψης της σύμβασής του.

Να ανανεωθεί η σύμβαση του κ. Τσάνα και να του ανατεθεί η ευθύνη της Εθνικής Ανδρών. Παράλληλα, η Ομοσπονδία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, που θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Να διερευνηθεί η δυνατότητα επιστροφής μέρους της αποζημίωσης του κ. Ρανιέρι, ο οποίος εργάζεται πλέον σε σύλλογο.

Επικυρώθηκαν οι πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών της Super League και της Football League, καθώς επίσης ο ανώτατος αριθμός διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας. Συγκεκριμένα, οι αριθμοί ανά κατηγορία:
1η: 26 διαιτητές, 60 βοηθοί διαιτητές, 30 παρατηρητές.
2η: 65 διαιτητές, 130 βοηθοί διαιτητές, 90 παρατηρητές.
3η: 145 διαιτητές, 170 βοηθοί διαιτητές, 130 παρατηρητές.

Αποφασίστηκε η σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ως εξής: Πρόεδρος ο κ. Ανδρόνικος, μέλη οι κ. Μαζαράκης, Καρδαμάκης, Ζώης.

Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για τις θέσεις των τακτικών και αναπληρωματικών μελών των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων ποδοσφαίρου, καθώς και των υπεύθυνων άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων. Τα ονόματα των υποψηφίων, που θα εκλεγούν από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ στις 28 Αυγούστου, εστάλησαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επικυρώθηκαν τα πρακτικά της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων με θέματα «Έγκριση μετεγγραφής διαιτητή Εμμανουήλ Σκουλά από την ΕΠΣ Θεσσαλίας στην ΕΠΣ Σερρών»/»Επικύρωση προσωρινής εγγραφής των σωματείων ΑΣ Ρήγας Φεραίος, ΓΣ Νίκη Βόλου, ΑΣ Πύρασος Ν. Αγχιάλου από την ΕΠΣ Θεσσαλίας στη δύναμη της ΕΠΣ Λάρισας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags