Facebook Pixel Πάει στον Ολυμπιακό για να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ;
| 2015-08-10 22:30:00

Πάει στον Ολυμπιακό για να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ;

Πάει στον Ολυμπιακό για να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ;

Ρε, λέτε να το δούμε κι αυτό; Ένα από τα μεγάλα ονόματα του Δικεφάλου παρουσιάζεται να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Λιμάνι λόγω Τούντορ! Διαβάστε τι λέει το τρελό σενάριο...

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες οι φήμες για μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως κάνει τα πάντα για να κατέβει στον Πειραιά και να παίξει με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς πέρυσι ήταν από τους βασικούς παίκτες του Δικεφάλου, όμως αυτή τη στιγμή πιέζει μέσω του μάνατζέρ του και ψάχνει τρόπο για να μπορέσει να πάρει μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Ραζβάν Ρατς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει εξοργιστεί από τον τρόπο που του ανακοίνωσαν το "αντίο".

Ο Ρουμάνος άσος, που μέχρι τα μισά της περσινής σεζόν ήταν από τους κορυφαίους της Σούπερ Λιγκ, έχει ακόμα συμβόλαιο (600.000 ευρώ), ωστόσο στον Δικέφαλο δεν τον έχουν στα πλάνα τους και ψάχνουν τρόπο να το "σπάσουν", χωρίς να πληρώσουν όλο το ποσό.

Ο παίκτης από την πλευρά του ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, ωστόσο παράλληλα ο ατζέντης του φέρεται να τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό, μιας και στον Πειραιά ψάχνουν για αριστερό μπακ λόγω της πιθανής πώλησης του Μαζουάκου. 

Βέβαια, αν οι φήμες περί μεταγραφής του στο Λιμάνι φθάσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να μπει κάποιος όρος στη συμφωνία για την αποδέσμευσή του, ώστε να μη μείνει στην Ελλάδα. Ο Ρατς, πάντως, τα έχει πάρει στο κρανιό και ψάχνει για ...εκδίκηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κυνηγάει σούπερ μεταγραφή ο Ολυμπιακός!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags