Facebook Pixel Έβγαλε τα πράσινα και φόρεσε τα ερυθρόλευκα! (ΦΩΤΟ)
| 2015-08-11 18:28:00

Έβγαλε τα πράσινα και φόρεσε τα ερυθρόλευκα! (ΦΩΤΟ)

Έβγαλε τα πράσινα και φόρεσε τα ερυθρόλευκα! (ΦΩΤΟ)

Από τα πράσινα του Παναθηναϊκού στα κόκκινα...
 

Ο λόγος για τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα ως ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Μάλιστα, μαζί με τον πρώην άσο του Τριφυλλιού, ανακοινώθηκαν και οι προσθήκες των Λεονάρντο Ράμος και Γεβγέν Σελίν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με τρεις ιδιαίτερα ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν δώσει σημαντικά δείγματα γραφής μέχρι σήμερα στην καριέρα τους, ενισχύεται η ομάδα μας, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ της.

Ο λόγους για τους Θανάση ΝτίναΛεονάρντο Ράμος και Γεβγέν Σελίν, οι οποίοι αποτελούν, πλέον, και τυπικά ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΙΝΑΣ

Ο Θανάσης Ντίνας είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελλάδος και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 κι έχει ύψος 1.70.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ο Θανάσης Ντίνας επεσήμανε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στον Πλατανιά. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του Πλατανιά. Υγεία πάνω απ” όλα και μία καλή χρονιά για την ομάδα μας».

Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΡΑΜΟΣ

O Αργεντίνος ποδοσφαιριστής Λεονάρντο Ράμος (Leonardo Ramos), ο οποίος έχει αποδείξει ότι… διατηρεί στενή επαφή με τα δίχτυα, τόσο στη Χιλή, όσο και στην Αργεντινή, με τις προηγούμενες ομάδες του, γεννήθηκε στις 21/8/1989 κι έχει ύψος 1,90.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε., ο Λεονάρντο Ράμος υπογράμμισε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που έχω να αγωνιστώ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, πετυχαίνοντας πολλά γκολ».

Ο ΓΕΒΓΕΝ ΣΕΛΙΝ

Ο διεθνής (15 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του και 14 στην εθνική ομάδα Κ21) Ουκρανός ποδοσφαιριστής Γεβγέν Σελίν (Yevhen Selin), ο οποίος παραχωρήθηκε, με τη μορφή δανεισμού, για ένα χρόνο, από τη Δυναμό Κιέβου, αποτελεί ένα σημαντικό όνομα του ουκρανικού ποδοσφαίρου, με «βαρύ» συμβόλαιο στην πιο γνωστή ομάδα της Ουκρανίας. Ο Σελίν γεννήθηκε στις 9/5/1988 κι έχει ύψος 1,90.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε., ο Γεβγέν Σελίν τόνισε τα εξής: «Ήρθα σε μία οργανωμένη ομάδα, με καλό κλίμα. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Πλατανιά να πετύχει τους στόχους του»."


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags