Facebook Pixel Θα κάνει δώρο παίκτη ο Σαββίδης στον Αλαφούζο;
| 2015-08-12 22:45:00

Θα κάνει δώρο παίκτη ο Σαββίδης στον Αλαφούζο;

Θα κάνει δώρο παίκτη ο Σαββίδης στον Αλαφούζο;

Ποιος καλός ξένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη ότι είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και γιατί; 

Στη σύσκεψη που έγινε προ ημερών στον Παναθηναϊκό, μεταξύ των Αναστασίου, Φύσσα, Βόκολου και Αλαφούζου, αποφασίσθηκε να γίνει ακόμα μία μεταγραφή, εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά και σε καλή τιμή.

Γι΄ αυτό και οι Πράσινοι εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Αμπέντ, η οποία ωστόσο δεν είναι εύκολη, καθώς η Νιουκάστλ θέλει ένα σημαντικό ποσό για να τον αφήσει να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Έτσι, λοιπόν, στη λίστα έχουν μπει κι άλλα ονόματα. Ένα εξ αυτών, ωστόσο, ξεχωρίζει γιατί είναι από την ελληνική αγορά και συγκεκριμένα προέρχεται από τον ΠΑΟΚ!

Ο λόγος για τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος, αν και έχει συμβόλαιο, ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ και ότι πρέπει να βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός για την ώρα δεν έχει καταφέρει να φέρει πρόταση και ο χρόνος πλέον τον πιέζει.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, έχουν εξετάζουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ΠΑΕ θεωρούν ότι μπορεί να "κολλήσει" στην ομάδα και να βοηθήσει πολύ ως αντι-Αμπέντ. Βέβαια, για να κατέβει στην Αθήνα, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον Δικέφαλο, αλλά και να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το συμβόλαιο των 400.000+ δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός, πάντως, έκανε πέρυσι εξαιρετική σεζόν με τους Θεσσαλονικείς και μάλιστα στην πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κατάφερε να σκοράρει στα παιχνίδια της ομάδας του κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα ξεχάσουμε, άλλωστε, το γκολ που είχε πετύχει στο Φάληρο. Θα είναι μία εξαιρετική μεταγραφή αν προχωρήσει κι αν ο Σαββίδης, φυσικά, τον αφήσει ελεύθερο για την ομάδα του Αλαφούζου...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα πήρε ο Αναστασίου και τον τελειώνει! (ΒΙΝΤΕΟ)
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags