Facebook Pixel Τα πήρε ο Αναστασίου και τον τελειώνει! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-08-12 23:30:00

Τα πήρε ο Αναστασίου και τον τελειώνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πήρε ο Αναστασίου και τον τελειώνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος ποδοσφαιριστής εξόργισε τον Αναστασίου στο φιλικό ματς; Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Έλληνα τεχνικού και διαβάστε γιατί ο παίκτης μετράει μέρες στην ομάδα! 

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που θύμισε πολύ το ναυάγιο με την Μπριζ, γνώρισε την ήττα με 3-0 στο φιλικό με τη Σοσιεδάδ, δεχόμενος και τα τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (82΄, 87΄, 88΄) όταν ...κοιμήθηκε.

Ο Γιάννης Αναστασίου, βέβαια, από το 70΄ είχε διαπιστώσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά και γι΄ αυτό ήταν όρθιος και φώναζε συνεχώς. Μάλιστα, στο 80΄, έγινε μία φάση που τον έκανε έξαλλο, όταν Χρήστος Δώνης δεν μπόρεσε να κόψει τον αντίπαλο στα πλάγια της μεγάλης περιοχής.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να τα ...χώνει, στιγμιότυπο που έπιασε και η κάμερα και μπορείτε να δείτε παρακάτω στο σχετικό βιντεάκι του SportDog.

Το θέμα με τον Δώνη, βέβαια, έχει αρκετό παρασκήνιο, καθώς το σημερινό φιλικό ίσως αποτελούσε και την τελευταία ευκαιρία του νεαρού άσου, ο οποίος έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα, θεωρώντας πως ο προπονητής του δεν τον πιστεύει.

Ο Αναστασίου, πάντως, μετά το ματς είχε πάρα πολλά νεύρα, καθώς είδε νεαρούς παίκτες να είναι σε ...τρικυμία και κάποιους από τους παλιούς να κάνουν αστεία λάθη.

Σίγουρα, μετά και τα σημερινά, η παραμονή του Δώνη στην ομάδα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι απίθανη, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει κι άλλους η μπάλα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα κάνει δώρο παίκτη ο Σαββίδης στον Αλαφούζο;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags