Facebook Pixel "Ο Χουσεϊνοφ είναι ηθικός αυτουργός"!
| 2015-08-13 19:57:00

"Ο Χουσεϊνοφ είναι ηθικός αυτουργός"!

"Ο Χουσεϊνοφ είναι ηθικός αυτουργός"!

Ειδική αναφορά στην δολοφονία του Ρασίμ Αλίεφ κάνει η εφημερίδα-ιστοσελίδα στην οποία εργαζόταν και μέσα από διάφορα στοιχεία που παραθέτει τονίζει πως ο Γιαβίντ Χουσεϊνοφ της Καμπάλα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, θα πρέπει να κατηγορηθεί σαν ηθικός αυτουργός της δολοφονίας!

"Η δολοφονία ενός ατόμου που εξέφρασε την άποψη του για ένα παίκτη ο οποίος έκανε άσεμνες χειρονομίες, είναι απαράδεκτη. Ο Χουσεϊνόφ, ο οποίος είναι ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Gabala, δεν έχει καν καταλάβει τι ευθύνη ανήκει στους ώμους του" τονίζει το σχετικό άρθρο το οποίο συγκρίνει τον αρχηγό της Καμπάλα ο οποίος εκπροσωπεί σε διεθνές επίπεδο το Αζερμπαϊτζαν με τους Μέσι και Ρονάλτο αναφέροντας συγκεκριμένα: "Απλά φανταστείτε για μια στιγμή τι θα συνέβαινε στον κόσμο, αν ο Μέσι ή ο Ρονάλντο, μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους αρχίζουν να τακτοποιούν τα θέματα σε όσους τους ασκούν κριτική! Θα πρέπει να σκοτώσουν και να εκφοβίσουν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Και στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με ανεπαρκή ανταπόκριση στην εποικοδομητική κριτική, η οποία οδήγησε στο θάνατο ενός αθώου ανθρώπου".

Κλείνοντας το άρθρο αναφέρει για τον αρχηγό της Καμπάλα: "Συνοψίζοντας, θα πρέπει να σημειώσουμε πως εάν αποδειχθεί η ενοχή του Χουσεϊνόφ θα αφορά δύο ζωές. Τον Ρασίμ Αλίεφ ο οποίος δολοφονήθηκε και δεύτερη, τη δική του, το όνομα του οποίου για πάντα θα συνδέεται με το θάνατο ενός αθώου ανθρώπου".

Πηγή: protathlima.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags