Facebook Pixel "Το παρήγορο είναι ότι οι μικρές εθνικές ομάδες πηγαίνουν πάντα καλά"
| 2015-08-17 18:54:00

"Το παρήγορο είναι ότι οι μικρές εθνικές ομάδες πηγαίνουν πάντα καλά"

"Το παρήγορο είναι ότι οι μικρές εθνικές ομάδες πηγαίνουν πάντα καλά"

Στο "Αθλητικό Μετρόπολις 95,5" μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Κώστας Τσάνας. Ο νέος τεχνικός μίλησε για τα παιχνίδια που απομένον, για το σκεπτικό της κλήσης των παικτών αλλά και για την απόφαση του να αναλάβει την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το τι τον οδήγησε να αναλάβει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή:
«Οι δύσκολες συνθήκες, η φυγή του κυρίου Μαρκαριάν και τα παιχνίδια που μένουν για τα προκριματικά με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση χωρίς να το πολυσκεφτώ».

Αν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα τα παιχνίδια που απομένουν: «Σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό , όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά ακόμα και τα φιλικά. Όλοι πρέπει να καταλάβουν τι συμβαίνει όταν δεν πάει καλά η Εθνική ομάδα. Είναι δύσκολο να γίνει το «θαύμα» αλλά αυτό που προέχει είναι να δούμε με τεράστιο ενδιαφέρον αυτά τα τέσσερα παιχνίδια».

Λειτουργεί κάποιο πλάνο στην Εθνική ομάδα: «Ακόμα και το καλύτερο να υπήρχε δεν θα μπορούσε να φανεί τόσο γρήγορα. Το παρήγορο είναι ότι οι μικρές εθνικές ομάδες πηγαίνουν πάντα καλά. Υπάρχει υποδομή αλλά πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα».

Για το σκεπτικό της κλήσης του Πέτσου: «Ο Πέτσος αποτελούσε μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και τον υπολόγιζε και ο Φερνάντο Σάντος. Δεν μπορεί κανείς να μην δει ότι ο Πέτσος πηγαίνει καλά στη Ραπίντ. Πέρυσι είχε μια γεμάτη χρονιά και φέτος ξεκίνησε καλά και απέκλεισε τον Άγιαξ με την ομάδα του όντας βασικό μέλος. Ο Θάνος είναι ποιοτικός παίκτης και καλός χαρακτήρας».

Γιατί δεν κλήθηκαν Σαμαράς και Χριστοδολόπουλος: «Το ότι δεν έχουν ομάδα και αγωνιστικό ρυθμό δεν θα ήταν καλό και για τους ίδιους αλλά και τους συμπαίκτες τους για να κληθούν».

Για το ότι κάλεσε 15 παίκτες από το εξωτερικό: «Υπάρχουν και άλλες φορές που κλήθηκαν περισσότεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags