Facebook Pixel "Δεν είχε ποιότητα ο περσινός ΠΑΟΚ"!
| 2015-08-17 20:12:00

"Δεν είχε ποιότητα ο περσινός ΠΑΟΚ"!

"Δεν είχε ποιότητα ο περσινός ΠΑΟΚ"!

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του βοηθού του Γιώργου Γεωργιάδη πέρυσι στον Δικέφαλο, Νίκου Ουσταμπασίδη, για την ποιότητα του ρόστερ τη σεζόν που μας πέρασε...

Ο νυν βοηθός προπονητή της Βέριας μίλησε στο Μetropolis 95,5 για την περσινή αποτυχημένη χρονιά στον ΠΑΟΚ αλλά και τους στόχους με τη νέα του ομάδα.

«Η περσινή αποτυχία ήταν θέμα ποιότητας. Υπήρξε κακός προγραμματισμός το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά έλειψαν και οι παίκτες με ποιότητα που θα άντεχαν στον ανταγωνισμό. Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε ενώ ενημέρωσε για όλα τους ανθρώπους που ανέλαβαν μετά από αυτόν» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Για τον ΠΑΟΚ: «Χρειαζόταν τομές οι ομάδες που τις είχαμε εντοπίσει και ενημέρωσες γι' αυτές ο Γιώργος Γεωργιάδης τον κύριο Άρνεσεν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει ψηλά , αρκεί να υπάρχει υπομονή. Το σημαντικό ήταν να φέρει ο ΠΑΟΚ πολύ καλούς παίκτες. Πέρυσι το πρόβλημα ήταν κυρίως θέμα υλικού. Με τον κακό προγραμματισμό που είχε γίνει από την αρχή της χρονιάς ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πετύχει τους στόχους του. Δεν είχαν και την αξία να τα καταφέρουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags