Facebook Pixel Ενημέρωση από Ολυμπιακό: Χάνει 20+ μύρια!
| 2015-08-19 12:54:00

Ενημέρωση από Ολυμπιακό: Χάνει 20+ μύρια!

Ενημέρωση από Ολυμπιακό: Χάνει 20+ μύρια!

ΕΠΙΣΗΜΗ θέση πήραν από την πλατεία Αλεξάνδρας για το θέμα!

Όταν ένας σύλλογος βρίσκεται στο επίπεδο του Ολυμπιακού, είναι λογικό να ασχολούνται όλοι με τις επόμενες κινήσεις του...

Και, μοιραία, να γεμίζουν οι εφημερίδες σελίδες ολόκληρες με σενάρια μεταγραφών, είτε για αποχωρήσεις είτε για προσθήκες.

Για αυτο τον λόγο αποφάσισαν από τον Ολυμπιακό να πάρουν επίσημα θέση για το συγκεκριμένο κομμάτι, το μεσημέρι της Τετάρτης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να έρθει ή να φύγει κανείς από το ρόστερ!

"Ούτε φεύγει η μισή ομάδα, όπως αναφέρεται, ούτε θέλει κανείς να φύγει", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα, συμπληρώνοντας ότι δεν πρόκειται να έρθει ή να φύγει κανείς παίκτης!

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα συμμετείχαν σε χορό εκ. ευρώ αν αποχωρούσαν (Μαζουάκου 10 εκ. ευρώ, Μιλιβόγιεβιτς 7 - 8 εκ., Κασάμι, Μποτία κ.λπ.), τελικά θα συνεχίσουν στο Λιμάνι.

Προσφέροντας από τη μία αγωνιστική ομοιογένεια, αφού η ομάδα δεν θα αλλάξει ακόμα περισσότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, αλλά από την άλλη δεν θα βάλει πάνω από 20+ εκ. ευρώ από αυτές τις παραχωρήσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags