Facebook Pixel Τα φώναζα για Μακ, όπως με Βιεϊρίνια και Μιραλάς!
Ποδόσφαιρο
| 2015-08-21 10:00:00

Τα φώναζα για Μακ, όπως με Βιεϊρίνια και Μιραλάς!

Τα φώναζα για Μακ, όπως με Βιεϊρίνια και Μιραλάς!

Ο Αλεφάντος αποθεώνει τον Σλοβάκο, τον Πέλκα και το 3-5-2 του Τούντορ! Ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟ με Μπεργκ, τι λέει για τη «σφαγή» στο Περιστέρι; Σχόλιο για Τσίπρα!

Ξεκινάω από το Περιστέρι όπου είδα μια σφαγή που δε θυμάμαι άλλη τέτοια σε αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Σφαγή, εν ψυχρώ. Δεν έδωσε στον Ατρόμητο καθαρό πέναλτι πάνω στον Μαρσελίνιο ο Ιταλός διαιτητής, ήταν μάλιστα και αποβολή διότι ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε είχε πάρει κίτρινη κάρτα πρωτύτερα. Δηλαδή θα πήγαινε 1-0 και οι Τούρκοι θα είχαν 10 παίκτες. Και δεν φτάνει αυτό, στο τέλος του αγώνα καθαρό φάουλ του Φαν Πέρσι, δεν το δίνει και βάζει γκολ η Φενέρ. Σφαγιασμός, αντί να κερδίσει ο Ατρόμητος ή τουλάχιστον να έρθει ισόπαλος, έχασε στην έδρα του.

Είδα μια Φενέρμπαχτσε ομάδα παλαιμάχων. Μπρούνο Άλβες μέσα και άλλοι ξεζουμισμένοι όπως ο Νάνι σκιά του εαυτού του, ο Φαν Πέρσι επίσης τίποτα όσο έπαιξε, ο μόνος που κρατάει ακόμα είναι ο Ντιέγκο. Δεν βλεπόταν αυτή η ομάδα, δικαίως αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ατρόμητος δεν είχε τη φρεσκάδα που είχε στα προηγούμενα ματς, τη φοβήθηκε τη Φενέρ, το δικαιούτο όμως να το πάρει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΟΚ του Τούντορ έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει, έπαιξε ένα 3-5-2 να το πιεις στο ποτήρι. Χωρίς να παίζουν οι μεταγραφές, με πιτσιρικάδες μέσα ή με παίκτες που τους θεωρούσαν τελειωμένους, με κάτι ονόματα στην 11άδα που αν τα άκουγες πρωτύτερα θα γέλαγες, ο ΠΑΟΚ του Τούντορ είναι ανεβασμένος, τους έχει φτιάξει, και φυσική κατάσταση και τακτική. Είναι μια ομάδα καθαρά του προπονητή. Ο οποίος τολμάει να παίξει 3-5-2 που δεν τολμάνε άλλοι εδώ.

Διόρθωσε και το λάθος να βάζει τον Μακ χαφ στο 3-5-2, ούτε καν εξτρέμ, αλλά τον έβαλε κυνηγό να αλωνίζει με την ταχύτητά του. Είναι γνωστό ότι εγώ τέτοιους κυνηγούς θέλω, να ξέρουν μπάλα και να είναι γρήγοροι, θυμάστε λόγου χάρη που φώναζα να βάζουν τον Βιεϊρίνια κυνηγό, το ίδιο έλεγα και για τον Μιραλάς όταν πρωτοήρθε εδώ ως εξτρέμ. Μην τον βάζεις στα άκρα τον Μακ να τον κουράζεις να κυνηγάει τους μπακ.

Μου άρεσε επίσης ότι έδινε εντολή προφανώς στον ένα μπακ πάντα να μένει πίσω και ο άλλος να επιτίθεται, εναλλάξ, ώστε να μπορεί ο μπακ που έμενε πίσω να καλύπτει τα κενά όταν χρειάζεται και να γίνονται οι τρεις αμυντικοί πίσω τέσσερις.

Ο Πέλκας πολύ καλός, έτρεχε πολύ και ντρίμπλες, νεαρός αυτός.

Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ στη συνέχεια, πάντως αυτοί που δούλεψε ο προπονητής στην προετοιμασία, αυτοί είναι φτιαγμένοι από εκεί που ο κόσμος δεν το περίμενε.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε, αλλά είναι καλύτερη ομάδα από τους Αζέρους, θα περάσει εδώ. Ο Καρέλης δεν τράβαγε, ο Πέτριτς ταλαιπωρία, ο Πράνιτς δε φαίνεται, ο Ατζαγκούν λίγος, ο Νάνο πάει να ανέβει, οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού δεν βοηθούν. Αν δεν βάλει το γκολ ο Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα.

Ο Καρέλης έχει φορτώσει πολύ μυϊκή μάζα, πρέπει να ελαφρύνει, να γίνει πιο αέρινος.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ένα μεγάλο χαφ να τον σηκώσει, έναν κουμανταδόρο που θα πάρει την μπάλα και θα έχει ταχύτητα να κάνει και μπασίματα να τραβήξει τρία σουτ να σκοράρει. Δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο ο Πράνιτς, ούτε ο Νίνης. Για τα δύσκολα ματς μιλάμε.

Ο Τσίπρας θα τις πάρει τις εκλογές, για εμένα είναι χαρισματικός, τους μυρίζομαι τους χαρισματικούς, μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου έρχεται αυτός. Αυτοί που του πάνε κόντρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους αν δεν ήταν ο Τσίπρας να τους τραβήξει ψηλά. Κατεβείτε ρε στις εκλογές, κατεβείτε Λαφαζάνη, Λαπαβίτσα, Κωνσταντοπούλου, την ψήφο σας δε θα βρείτε.

Να μας πουν ποιοι μεγάλοι οικονομολόγοι διεθνώς λένε ότι η χρεοκοπημένη δραχμή, θα κάνει καλύτερη την κατάσταση στην Ελλάδα. Ποιος ξένος ή Έλληνας μεγάλος οικονομολόγος το έχει πει αυτό. Κανένας. Άσε μας Λαπαβίτσα, κες κε σε Λαπαβίτσας, κες κε σε;

Ούτε αυτή η κωμωδία ο Βαρουφάκης δεν το λέει, που πήγαινε με τα πουκάμισα έξω και το χέρι στην τσέπη, με τις μοτοσικλέτες και καθόταν κάτω στο πάτωμα της Βουλής, τι είναι αυτά ρε; Η Ελλάδα θέλει σοβαρούς ανθρώπους για να κυβερνηθεί. Αυτοί που έχει τώρα ο Τσίπρας δίπλα του είναι σοβαροί, ο Σταθάκης, ο Δραγασάκης, ο Φλαμπουράρης, ο Παπάς, ο Πανούσης, ο Παπαδημούλης. Άντε να καθαρίσει η κατάσταση, να ηρεμήσει η χώρα, να μπορέσει να κυβερνηθεί.

Το πάλεψε όσο δεν πήγαινε άλλο ο Τσίπρας με τη Γερμανία, το πάλεψε μέχρι τελικής πτώσης, στο τελευταίο λεπτό απέφυγε τη συντριβή, τι να έκανε δηλαδή, να διέλυε την Ελλάδα; Την έκανε γυριστή και σοφά έκανε. Όσοι σκούζουν, δεν έχουν δει τα χειρότερα. Δεν έχουν την ευθύνη να πάρουν την απόφαση να καταστρέψουν μια χώρα, όπως είχε την ευθύνη πάνω του ο πρωθυπουργός.  

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελάθηκε ο Σαββίδης και φέρνει παικταρά!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags