Facebook Pixel Ακούστε το απίστευτο ξέσπασμα του Ζήκου! (AUDIO)
| 2015-08-21 15:08:00

Ακούστε το απίστευτο ξέσπασμα του Ζήκου! (AUDIO)

Ακούστε το απίστευτο ξέσπασμα του Ζήκου! (AUDIO)

Έξω φρενών ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, βγήκε στο ραδιόφωνο του Σπορ FM 94,6 και τα "έχωσε" άγρια μετά το "διαζύγιο" με την Ένωση λόγω του Μπάγεβιτς! Ακούστε το ηχητικό...

Δε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Άκης Ζήκος σε δημόσιες τοποθετήσεις και μάλιστα σε έντονο ύφος.

Γι΄ αυτό προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η παρέμβασή του στο ραδιόφωνο του Σπορ FM 94,6 προκειμένου να μιλήσει για το διαζύγιό του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη διαφωνία και το επεισόδιο που λέγεται ότι είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Ε, και τι έγινε που έφυγε ο Ζήκος από την ΑΕΚ; Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε ο Ζήκος, ούτε ο Μπάγεβιτς. Σταματήστε. Κάνουμε κακό στην ΑΕΚ», τόνισε επισημαίνοντας ότι οι σχέσεις του με την ομάδα είναι και θα παραμείνουν εξαιρετικές. 

«Υπήρχε μια διχογνωμία. Μη ταύτιση απόψεων. Δεν υπήρχε η χημεία που θέλαμε», σχολίασε για τη συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους λόγους που πήρε την απόφαση να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. 

Αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και στο στόχο που θα πρέπει να έχει η ΑΕΚ ο Άκης Ζήκος υποστήριξε ότι αυτός είναι η είσοδος της στην πεντάδα. 

«Θα στεναχωρήσω τους του οπαδούς. Η ΑΕΚ φέτος πρέπει να έχει στόχο να είναι στην 5άδα. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει ένας προπονητής δέκα καινούργιους ποδοσφαιριστές και να πανηγυρίσει κάτι στο τέλος. Πρέπει να στηριχθεί ο προπονητής. Ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγο ακόμη υπομονή», ανέφερε. 

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Άκη Ζήκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6… 

-για την αποχώρησή του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ: 

«Δεν υπάρχει τίποτα το σοκαριστικό. Υπήρχε μια διχογνωμία. Μη ταύτιση απόψεων. Δεν υπήρχε η χημεία που θέλαμε και αποφάσισα να φύγω. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Εγώ θέλω να σταθώ σε άλλο ζήτημα. Αυτό που θέλω να πω είναι ‘’ε, και τι έγινε δηλαδή’’. Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε ο Ζήκος, ούτε ο Μπάγεβιτς. Υπάρχουν πάντα διαφωνίες σε μια ομάδα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Το πώς δίνονται και προβάλλονται τα πράγματα έξω. Το σημαντικό είναι ότι η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα χρόνια, αλλά πλέον είναι στη Σούπερ Λίγκα. Και έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα. Σταματήστε. Κάνουμε κακό στην ΑΕΚ με αυτό. Πρέπει να το σταματήσουμε. Η ΑΕΚ ξεκινά από το μηδέν και πλέον προσφέρει όλα τα στοιχεία που θέλει να έχει ένας άνθρωπος στη δουλειά του και στη ζωή του». 

-για τις σχέσεις του με την ΑΕΚ: 

«Και με την ΑΕΚ και τον κ.Μπάγεβιτς έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. Και επειδή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε σε ένα κομμάτι μαζί, είναι κάτι άλλο. Πρέπει να μένουνε στην ΑΕΚ τα οικογενειακά ζητήματα. 
Η αλήθεια είναι μια. Δεν μου αρέσουν οι μικροπολιτικές και οι μικροπρέπειες. Και τι έγινε; Και πάλι φίλος είμαι με τον Μπάγεβιτς. Η ΑΕΚ είναι το θέμα. Υπάρχει κάτι σίγουρο και στιβαρό αυτή την στιγμή από πίσω. Υπάρχει ένας καλός προπονητής. 
Τώρα… καθόμαστε και βρίζουμε τον Μπάγεβι5ς επειδή τσακώθηκε με τον Ζήκο. Στην ΑΕΚ κάνουμε κακό. Την ΑΕΚ χτυπάμε. Είχαμε τη διαφωνία για τη νοοτροπία και κάποτε θα γινόταν από την στιγμή που το πράγμα έχει να κάνει με την αντίληψη των κάποιων πραγμάτων. Δεν είναι κακό όμως αυτό». 


-για τη δουλειά στις Ακαδημίες: 

«Είχαμε ένα τιμ 25 ατόμων το οποίο έγινε 30. Εγώ δεν έκαναν τίποτα μόνος! Πρέπει να καταλάβουμε ότι έφυγε ο Ζηκος, αλλά θα έρθει κάποιος άλλος. Οι ακαδημίες δουλεύουν και μάλιστα είναι και σε πολύ καλό επίπεδο. Πλέον είμαστε νούμερο ένα στις επιλογές των γονέων για να φέρουν τα παιδιά τους». 

-για το πρωτάθλημα: 

«Η ΑΕΚ φέτος πρέπει να έχει στόχο να είναι στην 5άδα. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει δέκα καινούργιους ποδοσφαιριστές και να πανηγυρίσει κάτι στο τέλος. Για εμένα το σημαντικό είναι ότι πέρασαν τα δύσκολα. Πρέπει να στηριχθεί ο προπονητής. Ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγο ακόμη υπομονή. Φεύγουν δύο παίκτες και αλλάζει όλη η ομάδα. Πόσω μάλλον να έρθουν τόσοι πολλοί. Ξέρω τον Τραιανο και πως αυτό που θα προσπαθήσει είναι να υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Η ΑΕΚ είναι ενωμένη, βαδίζει στο σωστο δρόμο και το μόνο που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι υπομονή» 

Ακούστε τώρα και το ηχητικό απόσπασμα... 

 

Ο Άκης Ζήκος στον ΣΠΟΡ FM 94.6 by Σπορ Fm 94.6 on Mixcloud

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags