Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Ολαϊτάν!
| 2015-08-23 00:16:00

Συγκλονίζει ο Ολαϊτάν!

Συγκλονίζει ο Ολαϊτάν!

Ο Μάικλ Ολαϊτάν μιλώντας στον ολλανδικό Τύπο έφερε ξανά στο μυαλό του την περιπέτεια της υγείας του. Διαβάστε όσα είπε...

O νεαρός άσος του Ολυμπιακού που παίζει δανεικός στην Τβέντε τόνισε σε ολλανδικά media για το περιστατικό που θέλει να ξεχάσει αλλά και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του πως «Κατά την διάρκεια του αγώνα είδα την μπάλα να φεύγει. Δεν ξέρω τι συνέβη. Μετά από τρία δευτερόλεπτα συνήλθα και είδα όλους τους ανθρώπους και τους γιατρούς γύρω μου. Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά νομίζω ότι πέρασαν τρία δευτερόλεπτα. Μετά πήγα στο νοσοκομείο. Είχα θέματα. Το συμπέρασμα που βγήκε ήταν πως είχα κάποιον ιό.

Μετά από αυτό, είχα μία συνάντηση στην Ελλάδα και ύστερα πήγα στο εξωτερικό για μία δεύτερη γνώμη. Όλοι είχαν την ίδια άποψη. Μετά από αυτό έπρεπε να είμαι πιο χαλαρός και πιο ήρεμος. Να μην επηρεάζομαι. Μέσα μου ένιωθα καλά και όμορφα πάντως. Αργότερα πήρα το πράσινο φως από τους γιατρούς για να παίξω ποδόσφαιρο. Στην ομάδα είπα πως αν με είχαν εκεί μόνο για να προπονούμαι, καλό θα ήταν να μου επέτρεπαν να πάω αλλού. Έτσι, έγινε η μεταγραφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags