Facebook Pixel Αγγελίδης και Αλαφούζος κατά Ολυμπιακού στη "Sun"!
| 2015-08-24 17:09:00

Αγγελίδης και Αλαφούζος κατά Ολυμπιακού στη "Sun"!

Αγγελίδης και Αλαφούζος κατά Ολυμπιακού στη "Sun"!

Ολομέτωπη επίθεση στην UEFA για τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί την υπόθεση που αφορά όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξαπέλυσαν τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης μέσω δηλώσεών τους στη «Sun»!

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η UEFA δεν έχει διεξάγει τη δική της έρευνα, ενώ τόνισε ότι από τη στιγμή που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιτρέπει στον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο Champions League δεν εκπληρώνει το καθήκον της απέναντι στους απανταχού φιλάθλους.

«Με εκπλήσσει που η UEFA δεν έχει διεξάγει τη δική της έρευνα για να επιβεβαιώσει αυτά που υποτίθεται ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η UEFA δεν έχει εκπληρώσει το καθήκον της απέναντι στους απανταχού φιλάθλους, επιτρέποντας τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Με ανάλογο ύφος καυτηριάζει τη στάση της UEFA στο συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», υπογραμμίζοντας ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πρέπει να λειτουργεί προληπτικά.

«Μία ρυθμιστική αρχή ενός κλάδου, όπως η UEFA, η οποία λειτουργεί ως ο προστάτης αυτού του κλάδου, πρέπει να ενεργεί προληπτικά. Όχι να περιμένει τους πληροφοριοδότες και τις καταγγελίες για να δράσει, αλλά να εξασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντας στις διοργανώσεις της, ανταποκρίνονται με τα ηθικά και τα δεοντολογικά στάνταρντ. Μέχρι στιγμής αυτά δεν τα έχουμε δει από την UEFA», ανέφερε ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Οι δηλώσεις των δύο ανδρών φιλοξενούνται στο πλαίσιο ενός αφιερώματος που έχει επιμεληθεί η «Sun» και συγκεκριμένα ο ανταποκριτής διεθνούς ποδοσφαίρου, Άντονι Καστρινάκη.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags