Facebook Pixel Τρολάρει ο Αναστασίου! Αυτόν τιμώρησε...
| 2015-08-29 19:54:00

Τρολάρει ο Αναστασίου! Αυτόν τιμώρησε...

Τρολάρει ο Αναστασίου! Αυτόν τιμώρησε...

«Σκληρές» αποφάσεις από τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Διαβάστε ποιον άφησε εκτός αποστολής μετά την ξεφτίλα με την Καμπάλα!

Tην Κυριακή στη Λεωφόρο, οι πράσινοι υποδέχονται την Καλλονή και η συμμετοχή του Αμπέντ στην αποστολή, δεν είναι η μεγαλύτερη είδηση, καθώς από το συγκεκριμένος παιχνίδι θα απουσιάσουν και κάποιοι παίκτες που είναι... τιμωρημένοι.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκονται ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Δώνης, ενώ αυτός που... πλήρωσε τον αποκλεισμό ξεφτίλα από την Καμπάλα, φαίνεται πως είναι ο Χρήστος Μπούρμπος!!

Ο Έλληνας δεξιός μπακ λοιπόν, είναι ο μοναδικός που τιμωρείται για το παιχνίδι με την Καμπάλα, καθώς έμεινε εκτός, παρότι απουσιάζει ο τραυματίας Βέμερ. Σίγουρα πρόκειται για μία... δύσκολη απόφαση για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποφάσισε να κάνει μάλλον αυτό που του «ζήταγε» η εξέδρα...

Εκτός είναι επίσης και οι Εσιέν, Βέμερ, Λουντ με τους δύο τελευταίους να απουσιάζουν από την προπόνηση του Σαββάτου με άδεια.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Καλτσάς και Αμπέντ.

*** Κάνουν πλάκα; Αποχώρηση - βόμβα στον ΠΑΟ! Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags