Facebook Pixel Mπαμ με φορ 1 εκ. "από ΑΕΚ" ήθελε ο Μαρινάκης!
| 2015-08-30 13:40:00

Mπαμ με φορ 1 εκ. "από ΑΕΚ" ήθελε ο Μαρινάκης!

Mπαμ με φορ 1 εκ. "από ΑΕΚ" ήθελε ο Μαρινάκης!

ΕΤΟΙΜΟΙ να ρίξουν τα τσιμέντα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού!

Ποιος είπε ότι δεν γίνονται μεταγραφές του 1 εκ. ευρώ τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών;

Πολύ περισσότερο από μία ομάδα που φαίνεται ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και το ταμείο της έχει χρήματα για να πάρει όποιον παίκτη θέλει!

Γιατί ο Ολυμπιακός πέρα από τα έσοδα του από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ κ.λπ., έχει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που όποτε χρειαστεί σπρώχνει χρήμα στην ομάδα!

Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει!

Γιατί παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν και ήταν έτοιμοι να συμφωνήσουν με τον συγκεκριμένο παίκτη, τελικά τον είδαν να υπογράφει στη Χέρτα!

Ο λόγος για τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς, που το όνομά του συνδέθηκε με την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα αλλά το... μπαμ πήγε να γίνει από τον Ολυμπιακό!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Έκτακτο: Έρχεται Ελλάδα και υπογράφει με Ολυμπιακό!

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη SportDog Penalty του Σκύλου, στο twitter, μπορεί προ ημερών ο Ολυμπιακός να διέψευσε το ενδιαφέρον για τον παίκτη, στην πιάτσα των ατζέντηδων όμως κυκλοφόρησε διαφορετικό σενάριο...

Πως αυτή η διάψευση έγινε προκειμένου να ρίξουν... στάχτη στα μάτια της Στουτγκάρδης, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του πρώτα και μετά να τον κλείσουν!

Κι αν μέχρι τη Δευτέρα έμενε ελευθερος (όπως αναμενεται και όπως έγινε τελικά), τότε θα τον προσέγγιζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και θα υπέγραφαν μαζί του συμβόλαιο από 800 χιλ. ως 1 εκ. ευρώ!

Για αυτό σε κάποιους φάνηκαν περίεργες οι δηλώσεις Μιλοβάνοβιτς, πως μαζί με τον Μπάγεβιτς κανουν τα πάντα για να φέρουν τον Ιμπίσεβιτς στην ΑΕΚ...

Ολοι γνώριζαν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο παιχνίδι και η "Ένωση" δεν θα έκανε υπέρβαση για αυτό το συμβόλαιο!

Τελικά ο παίκτης δεν θα έρθει στην Ελλάδα, ούτε για τον Ολυμπιακό ούτε για την ΑΕΚ.

Υπέγραψε στη Χέρτα, καθώς φαίνεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" ναι μεν είχαν τη διάθεση για να κάνουν μία μεταγραφή ουσίας αλλά και επικοινωνικού κέρδους, αλλά δεν κινήθηκαν όσο γρήγορα χρειαζόταν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags