Facebook Pixel Με τόσα πωλείται σε Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ;
| 2015-08-31 13:46:00

Με τόσα πωλείται σε Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ;

Με τόσα πωλείται σε Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ;

Το όνομά του έχει ακουστεί τόσο για Παναθηναϊκό, όσο και για ΑΕΚ, αλλά το θέμα είναι το τι λέει ο ατζέντης του για μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Όπως σας είχαμε γράψει και πριν μερικές ημέρες εδώ στο SportDog, ο Γιάννης Λουκίνας είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να δείχνουν περισσότερη προσοχή στην περίπτωσή του, αλλά μέχρι στιγμής να μην έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο ατζέντης του επιθετικού του Ηρακλή, Νίκος Ζαφειρόπουλος, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταγραφής ή όχι του πελάτη του, σε άλλη ομάδα, αλλά και στα ποσά που θα χρειαστούν για να γίνει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena Fm:

«Υπήρχε ενδιαφέρον για τον Λουκίνα, αλλά πρέπει να ικανοποιηθεί τόσο η ομάδα, όσο και ο ποδοσφαιριστής. Συζητήσαμε με τον Παπαθανασάκη. Πρέπει να κοιτάξουμε το συμφέρον της εταιρίας, αλλά και την προοπτική του παίκτη. Δεν είναι εύκολα αυτά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο ποδοσφαιριστής πάντως δεν έχει κάνει κάτι, δεν έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει. Ο Γιάννης νιώθει παίκτης του Ηρακλή. Είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του».

Για το πόσο κοστολογεί τον Λουκίνα ο Ηρακλής κι αν θέλει να τον πουλήσει μόνο σε ομάδα του εξωτερικού: «Είναι προσφορά και ζήτηση. Αν έρθει μια πρόταση που να καλύπτει ομάδα και παίκτη τότε θα φύγει. Τα ποσά παίζουν εκεί κοντά στα 200.000 ευρώ. Έχω μια εντολή, χωρίς να με πιέσουν, για εξωτερικό. Εκτίμησή μου είναι ότι δε θα τον δώσει σε ομάδα του εσωτερικού ο Ηρακλής».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να γίνει μεταγραφή: «Έχουμε ακόμα 13 ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Το θεωρώ δύσκολο να γίνει. Αν ικανοποιηθεί η ΠΑΕ, τότε πιθανώς να γίνει η μεταγραφή. Ούτε εμείς σαν πλευρά του παίκτη έχουμε ικανοποιηθεί με τις προτάσεις που είχαμε».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Ζιαμπάρη, αλλά και του Λουκίνα, αν δεν πωληθεί: «Είναι και το θέμα του Ζιαμπάρη που σύντομα θα κλείσει, νέο 3ετές. Όταν μας καλέσει η ομάδα να ανανεωθεί και του Λουκίνα τότε θα γίνει και αυτό. Ας δούμε πρώτα τι θα γίνει σήμερα…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags