Facebook Pixel «Πρότεινα στον ΠΑΟΚ να... γίνουμε Μπαρτσελόνα και τώρα προχωράει!»
| 2015-09-04 19:28:00

«Πρότεινα στον ΠΑΟΚ να... γίνουμε Μπαρτσελόνα και τώρα προχωράει!»

«Πρότεινα στον ΠΑΟΚ να... γίνουμε Μπαρτσελόνα και τώρα προχωράει!»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί από μία ηγετική κορφή του Δικεφάλου.

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Κούδας μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων δήλωσε και για τα παιδιά από τις υποδομές και τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ:

«Ο Κρόιφ μου είχε πει κάποτε. Δε θα γίνεις προπονητής, θα γίνεις δάσκαλος στις ακαδημίες. Αυτό θα κάνω εγώ στην Μπαρτσελόνα. Αυτό ήθελα. Δε θα μπορούσαμε κι εμείς να δημιουργήσουμε μια Μασία; Ο Κρόιφ το κατάφερε αυτό.

Κάποιες λογικές μου που τις είχα, μιας μικρής Μασία δηλαδή, με 5-6 παιδιά από τις υποδομές, τώρα γίνονται πραγματικότητα. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά.

Όλα αυτά τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Δε γίνεται να κάνουμε ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να γίνει εκείνη η παλιά μαγική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τώρα ήρθε και ο άσσος από το μανίκι, ο Μπερμάτοφ. Πολύ σπουδαίος παίκτης, τεχνίτης και δεκάρι και εννιάρι, είναι συνδυασμός. Και βάζει και δημιουργεί. Θυμάμαι σε μια φάση που έκανε περίτεχνη ενέργεια και τον αγκάλιασε ο Ρούνεϊ.

Με ικανοποίησε που είδα δυο τρία παιχνίδια αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή. Θέλει υπομονή να τους αφήσουμε να δουλέψει. Με κάνει να είμαι αισιόδοξος γιατί μέσα από δουλειά μπορούν αυτά τα παιδιά να κάνουν κάτι καλό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags