Facebook Pixel Μπουτάρης κατά Άρη και για... Μπαρμπάτοφ!
| 2015-09-09 19:18:00

Μπουτάρης κατά Άρη και για... Μπαρμπάτοφ!

Μπουτάρης κατά Άρη και για... Μπαρμπάτοφ!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση του Άρη "κατάπτυστη", ενώ έκανε λόγο και για τον... Μπαρμπάτοφ!

«Εγώ σαν Δήμαρχος υποστηρίζω όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μπορεί να είμαι φόλα Αρειανός αλλά η κατάσταση του Άρη η σημερινή είναι κατάπτυστη. Κανένας δεν φταίει παρά μόνο οι ίδιοι για εκεί που έφτασε η ιστορία και όλες αυτές οι διαδηλώσεις που κάνανε είναι περισσότερο από κατάπτυστες. Πρέπει να βάλουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους αυτοί οι χούλιγκανς που σπάνε, βάζουν φωτιά στους κάδους, για ποιον λόγο; Γιατί ο Άρης είναι στην Γ΄ Εθνική και θέλουν λόγω ιστορικού παρελθόντος να πάει στην Α'. Ε, δεν θα πάει στην Α΄ γιατί το γκολ δεν το βάζουν οι φίλαθλοι επειδή έτσι θέλουν. Το γκολ το βάζει ο καλός ο παίκτης», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να αναφερθεί στη συνέχεια στον «Μπαρμπάτοφ».

«Ο Μπαρμπάτοφ, ο οποίος τον είδα προχθές κι εγώ σε μια τηλεόραση και έβαλε ένα γωνιακό γκολ απίστευτο, έχει πολύ ωραίο πορεία αθλητική, είναι στο τέλος της καριέρας του και πιστεύω ότι θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι η πιο ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Γιάννης Μπουτάρης άφησε την μπηχτή του για την ηλικία του Βούλγαρου επιθετικού. «Είναι στο τέλος της καριέρας του, τι να κάνουμε τώρα; 33 χρονών δεν είναι; Μπορεί να είναι όπως ήταν στα 22;».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags