Facebook Pixel "Τρολάρει" ο Γεωργιάδης;
| 2015-09-12 16:53:00

"Τρολάρει" ο Γεωργιάδης;

"Τρολάρει" ο Γεωργιάδης;

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στη NOVA, αφού αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός του θανάτου του Στέλιου Μαρκούση, είπε οτι δεν έχει κάποια σημαντική ιδιαιτερότητα το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη NOVA:

Για τον θάνατο του νεαρού Στέλιου Μαρκούση

"Να ευχηθώ και πάλι κουράγιο στην οικογένειά του, τους φίλους και συγγενείς του. Για μας ήταν δύσκολες οι στιγμές από την ώρα που συνέβη το περιστατικό στο γήπεδο μέχρι και σήμερα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους μας, πρέπει, όμως σιγά -σιγά να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ήταν τραγικές οι στιγμές να βλέπεις ένα νέο παιδί να σωριάζεται στο έδαφος. Είχαμε την ελπίδα όταν έφτασε το ασθενοφόρο ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Ήταν πραγματικά δραματικές οι στιγμές".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα για μας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα που θα έχει και τον περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε, να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να βγάλουμε τα θετικά στοιχεία που έχουμε στο γήπεδο".

Για την ιδιαιτερότητα που έχει για τον ίδιο ο αγώνας, αφού πριν μερικούς μήνες ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ:

"Δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερο το ματς, απλά είμαι όπως πολλοί άλλοι προπονητές που αντιμετωπίζουν την προηγούμενη ομάδα τους. Το παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βέροια, οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που αγωνίζονται, οπότε για μένα είναι ένα ακόμη παιχνίδι".

Για την "κατασκοπεία" του ΠΑΟΚ:

"Παρακολουθήσαμε αρκετά τον ΠΑΟΚ, γιατί μπορεί να γνωρίζω τους παίκτες ατομικά ως προσωπικότητες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Προσπαθεί να παίξει με ένα άλλο σύστημα, έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Είδα το τελευταίο ματς στα Γιάννινα που ο ΠΑΟΚ έδειξε αρκετή από την ποιότητά του και ατομικά και ομαδικά. Δεν μας ξεγελάει η ήττα με 3-1 από τον ΠΑΣ, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μίας εντελώς διαφορετική ομάδα".

Για το αν δυσκολεύει το έργο της Βέροιας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πάει στο παιχνίδι πιεσμένος από την κακή αρχή του στο πρωτάθλημα:

"Αυτό είναι πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Καλύτερα να ρωτήσετε τους ανθρώπους του, τον προπονητή του, τους παίκτες του αν είναι πιεσμένοι. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδας, να κάνουμε τη δουλειά μας".

Για το τι πρέπει να κάνει η Βέροια για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ:

"Να επιμείνουμε στο δικό μας στυλ παιχνιδιού. Έχουμε ποιότητα ειδικά από τη μέση και μπροστά. Και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολύ σημαντικούς παίκτες, διαθέτει πολλούς διεθνείς και είναι αρκετά επικίνδυνοι".

Για την παρουσία του Μπερμπάτοφ:

"Δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου και ο κόσμος χαίρονται να αντιμετωπίζουν και να βλέπουν τέτοιους ποδοσφαιριστές στα γήπεδα της Ελλάδας. Μακάρι τέτοια ονόματα να έρχονται όχι μόνο στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά σε όλες τις ομάδες. Ανεβάζουν το πρεστίζ του ελληνικού πρωταθλήματος. Υπάρχει ποιότητα. Χαρά όλων όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι να υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές".

Για την ενασχόληση του προέδρου της Βέροιας, Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άρη κι αν επηρεάζει αυτό την λειτουργία της ομάδας της Ημαθίας:

"Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας ανεπηρέαστοι απ' όλα αυτά. Παραπάνω λεπτομέρειες, πραγματικά και εγώ δεν γνωρίζω. Εμείς είμαστε καλά εδώ, δουλεύουμε καλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουμε τις εγγυήσεις ότι η καθημερινότητα της ομάδας δεν θα επηρεαστεί. Συνεχίζουμε κανονικά. Η καθημερινότητά μας είναι όπως και πριν".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags