Facebook Pixel "Αν βγάλεις το τριφύλλι, δεν είναι Παναθηναϊκός!"
| 2015-09-14 18:55:00

"Αν βγάλεις το τριφύλλι, δεν είναι Παναθηναϊκός!"

"Αν βγάλεις το τριφύλλι, δεν είναι Παναθηναϊκός!"

Ποιος έμπειρος παράγοντας έκανε καυστικές δηλώσεις για τους "πράσινους" μια μέρα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο;

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό.

Για το πώς τα καταφέρνει ο Πανιώνιος: «Και πέρυσι είχαμε δηλώσει ότι είναι ο φονέας των γιγάντων. Και πέρυσι δεν πέρασε κανένας. Φέτος, κάναμε αρχή με τον Παναθηναϊκό. Η συνταγή είναι μία: Η ομάδα έχει ελληνόπουλα που διψάνε για διάκριση, αγαπούν αυτό που κάνουν και τρώνε ψωμί από αυτή την ομάδα. Αυτός είναι ο Πανιώνιος και αυτός θα συνεχίσει να είναι».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: »Οταν παίζεις ένα παιχνίδι με ομάδα με το βεληνεκές του Παναθηναϊκού, δεν μπορείς να προκαθορίσεις το αποτέλεσμα. Συνήθως αυτά τα ματς δεν είναι μέσα στον προγραμματισμό για να πάρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός, αν του βγάλεις το τριφύλλι από τη φανέλα, μόνο Παναθηναϊκός δεν είναι».

Για το γκολ και την άμυνα: »Το δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βάλεις γκολ. Ξέραμε όμως ότι αν προηγηθούμε είναι τόσο καλά στημένη η ομάδα μας και η άμυνά μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Η περσινή σεζόν που χάσαμε στη Λεωφόρο, ενώ προηγηθήκαμε στο φινάλε, μας έγινε μάθημα φέτος».

Για τον φετινό στόχο: «Ο στόχος είναι να σωθούμε γρήγορα. Φέτος, πέφτουν μόνο δύο ομάδες, αλλά έχουν ανέβει δύο πιο δυνατές ομάδες από αυτές που ήταν πέρυσι στην κατηγορία. Για τον Πανιώνιο, όπως είπε και ο προπονητής μας, χθες, τελείωσαν τα εύκολα παιχνίδια. Μιλάμε ρεαλιστικά πάντα, γιατί τα ματς που μετράνε για τη σωτηρία είναι με τους αντιπάλους που έχουμε τους ίδιους στόχους και οι τρεις βαθμοί μπορεί να μετράνε για έξι. Δεν είναι με τον Παναθηναϊκό».

Για τους στόχους του Πανιώνιου: «Το ματς, όπως και όλα τα ματς, τα φέραμε πάνω από τα μέτρα μας. Εχουμε πιάσει ταβάνι τις πρώτες αγωνιστικές και θα είναι ό,τι καλύτερο αν καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα στην Τρίπολη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags