Facebook Pixel Η Ελληνίδα… Πάμελα είναι Ολυμπιακός! (BINTEO)
| 2014-10-25 14:03:00

Η Ελληνίδα… Πάμελα είναι Ολυμπιακός! (BINTEO)

Η Ελληνίδα… Πάμελα είναι Ολυμπιακός! (BINTEO)

Η Ρία Τσίγκα είναι μοντέλο, παρουσιάστρια στην τηλεόραση και τώρα τελευταία και τραγουδίστρια. Πάνω από όλα όμως, είναι μία όμορφη ξανθιά και… Ολυμπιακός!
 

Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση στο «Σαν στο σπίτι σας», στο «Πολύ την Κυριακή», στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» και «Στην εκδίκηση της Ξανθιάς». Πρόσφατα την θαυμάσαμε και ως τραγουδίστρια στο RNB κομμάτι «Ταιριάζουμε».

Η ίδια όμως δηλώνει μοντέλο, αν και η τηλεόραση είναι ένα μέσο που την εντυπωσιάζει. Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί και ως… η Ελληνίδα Πάμελα, μάλλον επειδή είναι ξανθιά και με πλούσιο μπούστο. Ίσως και επειδή της αρέσει να πηγαίνει στην θάλασσα και να απολαμβάνει τον ήλιο, όπως έκανε παλιότερα και η Πάμελα στο Baywatch.

Εμείς την φιλοξενούμενη στην στήλη, καθώς σε πρόσφατή συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Είμαι Ολυμπιακός. Αλλά για να πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω πάω στο γήπεδό μας. Μάλλον ψέματα, είμαι Ολυμπιακός και πάει δύο φορές να δω τον… Παναθηναϊκό».

Όσο για εσάς που θέλετε να την… κερδίσετε, διαβάστε πως έχει πει ότι θέλει να είναι ο ιδανικός άνδρας: «Μου αρέσει ο άντρας να ξέρει να φερθεί, να είναι ευγενής και να έχει καλούς τρόπους, επίσης μου αρέσει το γυμνασμένο σώμα, η καθαριότητα και να είναι προσεγμένος και με ωραίο στυλ».

Απολαύστε την σε φωτό και βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags