Facebook Pixel Αποκάλυψη: Δύο μεταγραφές από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ!
| 2015-09-20 11:00:00

Αποκάλυψη: Δύο μεταγραφές από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη: Δύο μεταγραφές από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποιοι δύο πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές από τη Σούπερ Λιγκ, θα φορέσουν τη φανέλα με τον Δικέφαλο - Διαβάστε τα ονόματα!

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες...

Όχι μόνο λόγω του ότι κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, κάτι που είχε γίνει άλλωστε και το καλοκαίρι του 2014 με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην άκρη του πάγκου, αλλά και γιατί με την έλευση του Φρανκ Άρνεσεν ο προγραμματισμός στην ομάδα είναι διαφορετικός!

Με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν μεταγραφές ουσίας αλλά και εντυπωσιασμού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά να έχουν και έτοιμα τα πλάνα τους από τώρα, για το επόμενο μεταγραφικό παζάρι!

Αυτή η παράμετρος, άλλωστε, είναι που διαφοροποιεί μία μεγάλη ομάδα από εκείνες που λειτουργούν πάνω στην τούρλα του Σαββάτου...

Με τη στήλη SportDog Penalty του Σκύλου, στο twitter, να αποκαλύπτει τόσο τις θέσεις που θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ τον προσεχή Γενάρη, όσο και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών!

Γιατί εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα είναι η επόμενη ομάδα (Γενάρη ή καλοκαίρι) των Μάρκου Βελλίδη και Τζαμέλ Αμπντούν!

Κάτι που επιβεβαιώνει και η πιάτσα των μανατζαρέων, που κυκλοφορει το εξης περιστατικό: Μάνατζερ για λογαριασμό ξένης ομάδας ενδιαφερθηκε για τον Βελλίδη

Αλλά ενημερώθηκε πως ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΣ, μαζί με τον Αλγερινό εξτρεμ της Βέροιας, είναι "κλεισμένοι" ήδη στον Δικέφαλο του Ιβάν...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags